Atmosfera!!

arkadeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2008, 13:37    Pytanie
Chciałbym poprosić o pomoc bardziej doświadczonych graczy, ponieważ mam pewien problem!! Otóż rozpocząłem grę Realem Madryt jednak graczom mojego zespołu nie spodobał się fakt że przyszedł do tak dużego klubu jakiś pierwszy lepszy koleś z podwórka i mam strasznie niską atmosferę w drużynie!! Zarówno zarząd jak i media mają do mnie o to pretensje i obawiam się że ma to także wpływ na grę mojego zespołu (chociaż na razie w lidze jestem 2 co chyba nie jest złe)!! Powiedzcie mi proszę co powinienem zrobić aby tą atmosferę poprawić!! Z góry dziękuję!!

Kecaj1603 Młody aktywista

0
05.07.2009 22:50    #10
[quote=laxitek]Stary temat odkopałem :)

Mam ten sam problem co arkadeusz. Atmosfera w zespole 0%!!! Prowadzę Ajax, w pierwszym sezonie zająłem 3 miejsce w lidze, wygrałem puchar EURO/UEFA. Jedyną porażką było odpadnięcie z pucharu holandii w 3. rundzie. Miałem dwóch niezadowolonych grajków - sprzedałem ich. Zarząd chwali mnie za transfery, zyski, wyniki. Kibice są zadowoleni, a piłkarze mają pomniejszy problem - brak harmonii w drużynie. Może to i wina sporej ilości transferów, ale żeby od razu Atmosfera spadła do 0%? Nie wiem. Macie jakąś radę?[/quote]

sprzedawaj graczy którzy chcą odejść
nie przesadzaj z krytyką
chwal ich na konsferencjach i w czasie rozmowy motywacyjnej po meczu
możesz też zatrudnić trenera którego poleci jakiś zawodnik
nie karaj ich stratą pensji ale udzielaj ostrzerzenia

ja mam zawsze wysoki poziom "atmosfery w zespole" zawsze coś koło 80%

szfedo Przodownik pracy

0
06.07.2009 02:41    #11
Brak harmonii oznacza, że w krótkim odstępie czasu posprzedawałeś i nakupowałeś mnóstwo grajków. Miałem tak w Lorient, gdzie sprzedawałem wszystkich niepotrzebnych, a było ich około 10 a na wolnym pościągałem 20 graczy. i co atmo 15% i piach na maksa grali. No ale po czasie się zgrali i było oka. Ogólnie jeśli nie chce odejść a jest zmartwiony harmonią to nie sprzedawaj go, bo w końcu mu przejdzie ;)

laxitek Partyzant

0
06.07.2009 04:04    #12
Jak się okazało poza transferamy był inny problem. W połowie sezonu piłkarz uważający się za wschodzącą gwiazdę, powiedział do prasy że w klubie jest zbyt duża rywalizacja o miejsce w 11. Był niezadowolony więc go sprzedałem zimą, ale atmosfera szła ku dołowi. Latem zacząłem szukać powodów i zobaczyłem, że mam gigantyczną ilość piłkarzy którzy nawet przy wielkich rotacjach składu, nie wystąpili w tym sezonie. W Ajaxie jest masa zawodników kiedy zaczyna się grę. Sprzedałem tych co byli niepotrzebni, zarobiłem 10mln i za to plus 15mln które dostałem od klubu kupiłem tych którzy się przydadzą. Pmn wcześniej miało 50% zawodników - horror. Teraz z pierwszej drużyny ma dwóch. Atmosfera w dwa tygodnie wzrosła do 8% - to nadal dramatycznie nisko, ale jest coraz lepiej. Może teraz nie przegram z drugoligowcem bez walki w krajowym pucharze :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution