Podanie o pracę

Matiusz Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.11.2008, 14:11    Pytanie
1.Otóż złożyłem podanie do 5 klubów: Troyes- w marcu, Le Mans- w kwietniu, Chelsea-na początku maja, clermont-w maju, Las palmas- 3 tygodnie temu. Teraz mam 15 czerwca i czekam na odpowiedz w sprawie moich podań. Nic nie przychiodzi ani czy jest odrzucone ani propozycja kontraktu. Mam reputację krajową. To jakiś błąd? Czy co?
2. West Ham w połowie sezonu zwolnił managera i zatrudnił tymczasowego a w menu status managera pisze dostępny i nie da się złożyć poania.Czy to tez błąd?

michaeel Przodownik pracy

0
25.11.2008 14:18    #1
1. Zobacz czy nie zatrudnili już jakiegoś trenera. Możliwe, że nie powiadomili Cię o odrzuceniu twojego podania.
2. To może być jakiś błąd rzeczywiście. Może będzie można złożyć podanie dopiero gdy ten tymczasowy trener zostanie wyrzucony.

Użytkownik uznał post za pomocny

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
25.11.2008 14:19    #2
1. 08 było tak samo u mnie. Czekałem czekałem i po miesiącu mi przyszło że... wszystkie odrzucone i wybrali sobie innych. I teraz złożyłem do repry Holandii i po miesiącu wybrali yyy... chyba Van Bastena...
2. Może jest tak, że niby jest wolne bo nie ma normalnego managera, a z drugiej strony jest zajęte bo jest tymczasowy. Może ten tymczasowy się sprawdzi to dostanie normalny kontrakt? Ale wg. mnie jest błąd.
Zostałem wyprzedzony... ech... ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.11.2008 o godz. 14:19

Matiusz Młody aktywista

0
25.11.2008 14:22    #3
[quote=michaeel]1. Zobacz czy nie zatrudnili już jakiegoś trenera. Możliwe, że nie powiadomili Cię o odrzuceniu twojego podania.
2. To może być jakiś błąd rzeczywiście. Może będzie można złożyć podanie dopiero gdy ten tymczasowy trener zostanie wyrzucony. [/quote]

Sprawdzałem w centrum transferowym i w sztabie szkoleniowym i nie ma zadnego managera

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
25.11.2008 14:23    #4
No to być może się wciąż "zastanawiają". :) Jak u mnie...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.11.2008 o godz. 14:23

michaeel Przodownik pracy

0
25.11.2008 14:26    #5
Możliwe jest również, że zatrudnią trenera jak zacznie się okres przygotowawczy do nowego sezonu. Czyli gdzieś pod koniec czerwca. Jaką masz dokładnie datę?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution