Plik Fake

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2008, 14:42    Pytanie
Witam zmieniłem tzw plik fake bo w Niemczech była liczba 1 i nie było reprezentacji, a zmieniłem Go na 0, wchodzę w grę wybieram nową a tam ciągle "szaraki" wiecie jak to zmienić?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.11.2008 19:40    #10
Właśnie Kanius - przy najbliższych powołaniach powinieneś mieć prawdziwych graczy, pod warunkiem, że dobrze zmieniłeś parametry.

Kanius Partyzant

0
24.11.2008 21:14    #11
Tak jak trzeba było z 1 dałem na 0, niestety mecze towarzyskie były (gram Portsmouth więc nie mam Niemca) no może Niemcy nie grały tego meczu jeszcze no ale zobaczymy, najwyżej poprawię to jak wyjdzie łatka 902. Swoją drogą mi się FM podoba wygrałem 1:0 z Chelsea i przynajmniej widać jak padają gole a nie tak jak wcześniej, konferencje też fajne ale wcześniej czy później się znudzą xD.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.11.2008 14:21    #12
Kanius ; ] Ja byłem taki podniecony konferencjami a tu teraz .... Nie ma mczasu na to ; ] Ciągle te same pytania ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

jaruone Młody aktywista

0
26.11.2008 07:27    #13
@Kanius - zmieniłem "1" na "0" i dalej miałem szaraków jak Ty. Co więcej (ciekawe czy to może mieć związek z edycją praktycznie niepowiązanego pliku ??) po wrzuceniu grafiki i odświeżeniu oryginalnej skórki ta się wysypała tzn. pojawiły się żółte czcionki, atrybuty zmieniły barwy na pastelowe żółcie i zielenie - jednym słowem nieczytelne na maksa. Przeinstalowałem grę nie grzebiąc w fake i po wrzuceniu herbów wszystko śmiga.
Miał może ktoś podobny problem?? Bo wydaje mi się, że gdzieś mi w oko wpadł post na suflerze gdy po podmianie pliku fake ktoś miał podobne sceny.

ps. wiecie może gdzie mógłbym znaleźć plik xml odpowiedzialny za kolor atrybutów w tym oryginalnym skinie???

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.11.2008 07:33    #14
[quote=jaruone]Miał może ktoś podobny problem?? Bo wydaje mi się, że gdzieś mi w oko wpadł post na suflerze gdy po podmianie pliku fake ktoś miał podobne sceny.[/quote]

Dobrze Ci wpadł w oko. Ja miałem taki problem tutaj http://www.cmrev(...)kin.html

Ostatecznie zacząłem korzystać ze skinu dDs09 i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Chociaż nadal nie wiem, jak zmienić kolory schematów treningów :P Pisałem o tym tutaj http://www.cmrev(...)rki.html

patryk_augustow Młody aktywista

0
26.11.2008 15:02    #15
Mi odrazu poszło tylko jak pozamieniałem te "1" na "0" to na wszelki wypadek odświeżyłem skórkę i chodzi.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

err Partyzant

0
26.11.2008 15:11    #16
[quote2=Morszczuk][quote=err]Temat ten był wyczerpany rok temu. Zajrzyj do ustawy o prawach autorskich i prawach pokrewnych. Dowiesz się tam, iż wszystko ma właściciela. Jeśli Federacja Niemiecka nie wyraziła zgodny na wykorzystanie prawdziwych danych, znaczy, że mają do tego prawa autorskie. Zmieniając to, łamiesz prawo.[/quote]

A jeżeli Sega nie ma wykupionych praw do np Prawdziwych nazwisk i drużyn ligi Cypryjskiej to czemu na praktycznie głównej stronie (bo jest ze strony si odnośnik do sourtitousi jako baza plików) umieszcza się właśnie autorskie prace ?!

Przeanalizuj jeszcze raz ustawę kolego. Federacja nie wyraziła zgody aby to SI umieściło prawdziwe składy. i trudno. Bo by mieli z tego pieniądze. Wszystko tworzone jest przez ludzi dla ludzi. I nie mów mi że to jest złodziejstwo kolego bo ja na prawo zamierzam iść.[/quote2]

Znaczy, twierdzisz, że skoro federacja nie wyraziła zgody to możesz sobie wstawić prawdziwe nazwiska i nie jest to złodziejstwem, tak? Tak samo możesz używać zdjęć zawartych w facepakach nie mając zgody ich autorów? I to też nie jest złodziejstwo według Ciebie?
Zatem zmień zamiary i idź na lewo. Poczytaj wykładni na ten temat, a także zajrzyj do podobnych spraw, dopiero później wyrażaj opinię.

dymek_nh Partyzant

0
26.11.2008 15:25    #17
err jak ci się coś nie podoba to nie pisz tutaj chłopak potrzebuje pomocy a nie wygłaszania jakiś twoich mongolskich teorii na temat prawa i lewa. Proszę cię nie prowokuj już więcej zbędnych dyskusji i zejdź w końcu na ziemię ja jestem ciekaw czy ty jesteś taki święty za jakiego się uważasz i nie używasz facepackow ani skórek itd. Każdy co dostaje FM edytuje ten plik dla realizmu a ty chyba lubisz grac zfakowanymi składami. Kanius spróbuj po zapisaniu wejść do fm i odświeżyć skórkę to powinno już być gites. Tyle w tym wątku

err Partyzant

0
26.11.2008 16:23    #18
Prowokuję do zbędnej dyskusji? Tym, że wytykam, iż na stronie gdzie tak broni się praw producentów jednego produktu jednocześnie okrada się innych? To może napisz od razu skąd ściągnąć piracką wersje, jak zainstalować patch i gdzie znajdują się do niego cracki - tak by Football Manager 2009 działał.

Mongolskie teorie - miło mi słyszeć, iż uważasz, że blisko mi do potomków jednego z największych wodzów w historii świata.

Destro Młody aktywista

0
26.11.2008 16:29    #19
Kanius - wydaje mi sie, ze zmieniles plik fake, ale nie w tej bazie danych z ktorej korzystasz. Jezeli grasz na patchu 9.1 to zmieniasz ten plik fake znajdujacy sie w katalogu updates... itd

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution