Spadek statystyk

butman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2008, 21:33    Pytanie
Witam, gram małym prowincjonalnym klubikiem z 6 ligi angielskiej (teraz już w 5 :) ). Jednak kog bym do klubu nie sprowadził, po pewnym czasie spadaja mu statystyki o 1-2 w tych najważniejszych, gdy zatrudnię więcej trenerów, i podział treningu będzie efektowniejszy, ten proces ustanie?

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.11.2008 17:01    #10
[quote=butman]Zależy mi na tym, aby piłkarzom statystyki nie spadały, nie muszą rosnąc, czy w tym wypadku wystarczy trening ogólny? ;]

Edit: oczywiście zawodowy trening. [/quote]

Jak coś jest do wsystkiego, to jest do niczego. Ustal trening osobno dla każdej pozycji (OL, OŚ, OP, DP itd.). Jeśli dobrze ułożysz trening, to statystyki przestaną spadać, a nawet zaczną wzrastać!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2008 17:02    #11
[quote=Mos1ek](click pomógł xD)[/quote]

Sufler nie jest od tego żeby odpowiadać tylko po to żeby dostać "pomógł" a tym bardziej nie na miejscu jest proszenie o to.

Spadek może być spowodowany złym samopoczuciem piłkarza czyli faktem że musi grać w niskiej lidze ; ]
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

butman Partyzant

0
24.11.2008 17:04    #12
[quote2=Ylv][quote=butman]Zależy mi na tym, aby piłkarzom statystyki nie spadały, nie muszą rosnąc, czy w tym wypadku wystarczy trening ogólny? ;]

Edit: oczywiście zawodowy trening. [/quote]

Jak coś jest do wsystkiego, to jest do niczego. Ustal trening osobno dla każdej pozycji (OL, OŚ, OP, DP itd.). Jeśli dobrze ułożysz trening, to statystyki przestaną spadać, a nawet zaczną wzrastać!
[/quote2]
A może mogę ściągnać taki trening? Bo szczerze mówiąc nie chce mi się samemu układać ;/

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.11.2008 17:07    #13
Oczywiście, że możesz, polecam dwa treningi: TUGa i Darkstar

Poczytaj o nich w tym temacie, tam też są linki:
http://www.cmrev(...)l?page=0

Nie jestem do konca pewien, czy reżimy treningowe z FM-a 08 zadziałają w 09, ale spróbować nie zaszkodzi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.11.2008 o godz. 17:10

Użytkownik uznał post za pomocny

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2008 17:21    #14
Osobiście Darkstar jak dla mnie słaby w 09. Godny polecenia jest tylko TUG ; ]

Wyjaśnione do zamknięcia ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
24.11.2008 17:53    #15
Spadek jest spowodowany słabą bazą treningową, brakiem treningu, a jak masz trening to brakiem DOBREGO treningu. I może tym że są przemęczeni.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.