Znowu bramkarze...

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2006, 19:00    Pytanie
Jeżeli taki temat już był to bardzo przepraszam.Przejrzałem kilkanaście tematów i mało było konkretów. Ten bug chyba przewyższa wszelkie inne. Mianowicie chodzi o ciągłe opuszczanie pola bramkowego przez bramkarza.Czasem mam wrażenie, że gra jako libero lub ostatni obrońca.Najgorsze jest to,że wcale nie pomaga drużynie a wręcz szkodzi.Pełno piłek które wybija (nieudolnie) pada łupek drużyny przeciwnej i strzałem z 30-40 metrów zdobywają bramki.Podobnie też i ja je zdobywam. Jest to o tyle wkurzające,że co chwilę się powtarza i jest nierealistyczne. Nie wiem co robić i czy NOWY PATCH załatwi sprawę.Jedno jest pewne, przez ten błąd lub po prostu niedopatrzenie odechciało mi się grać. Nachodzi mnie pytanie czy macie tak samo i czy przez to też Wam się odechciewa? Oraz czy orientujecie się czy da się to naprawić? O termin patcha nie pytam bo ma być ponoć do końca miesiąca. Pozdrawiam.

giersik Przodownik pracy

0
22.11.2006 20:18    #10
Czasami rozwiązaniem na to jest ustawienie w poleceniach indywidualnych dla bramkarza nastawienie ultradefensywne.

Użytkownik uznał post za pomocny

czaaareeek Partyzant

0
23.11.2006 01:06    #11
Hmmm no dzięki dzięki za pomoc i odpowiedź. Mascherano - myślę,że minąłeś się z tematem.. :)) szewcumufan - chyba jednak tak realistyczne to nie jest. Jeszcze nie widziałem,żeby podczas meczu bramkarz wychodził za "połowę własnej połowy" i grał tak ofensywnie. Zdarza się to przynajmniej w co drugim meczu i podobnie tracę bramki. Napisałem ten wątek, bo słyszałem, że to ogólny problem i nie jestem jedyny dlatego dziwi mnie dlaczego większości Wam się to nie dzieje. Czym zatem jest to uzależnione?? W każdym razie mi się grać odechciewa... Pozdrawiam.

czaaareeek Partyzant

0
23.11.2006 05:07    #12
giersik dzięki za podpowiedź, dałem nastawienie ultradefensywne, ograniczyłem kreatywność i rajdy oczywiście na minimum i nie zapeszając chyba pomogło :)) pozdrawiam

tuptus Młody aktywista

0
23.11.2006 07:22    #13
Resetują się ustawienia indywidualne dla bramkarzy...rajdy się zmieniają na częste albo mieszane, ustawienie z ultra defensywnego na ofensywne... ehh...

mascherano Partyzant

0
23.11.2006 09:10    #14
czaaaarek chodziło mi ogólnie o bugi w grze

aha moja 1 odpowiedz wiązała się z tematem :)

mascherano Partyzant

0
23.11.2006 09:11    #15
czaaaarek o krórej ty chodzisz spać bo gadałeś po pierwszej i po piątej ????

czaaareeek Partyzant

0
23.11.2006 11:43    #16
tuptus - u mnie się naszczęście nie resetują,po prostu zapisuję. mascherano - no dobra okey faktycznie 1 odpowiedź jest dobra,a ja akurat nie mam pretensji o kartki i kontuzje :)) A propo godzin mojego snu to są bliżej nieokreślone bo studiuję i pracuję, a wczoraj LM więc trzeba było obejrzeć. Tak więc czasem śpię z 3-4 godzinki :))) pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi :))

giersik Przodownik pracy

0
23.11.2006 15:05    #17
czaaareeek - zamiast dziękować każdemy po kolei to może wybierz opcję 'pomógł' ??

kondziolek4 Partyzant

0
23.11.2006 15:49    #18
Moi bramkarze często popełniaja ten błąd. a najgorsze jest to że wychodzą daleko i zamiast wybić porządnie piłkę nogę, to mam wrażenie że robią jakąś nieudolna główkę i piłka spada pod nogi napastnika, a później czytam "co za fantastyczne uderzenie z 40 metrów", tyle że do pustej bramki:(

giersik Przodownik pracy

0
23.11.2006 17:19    #19
kondzilek4 - u każdego wystepują takie sytuacje, jest to bug, który zostanie naprawiony w łatce. Już chyba każdy się pochwalił tym

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.