Zeyn Alabidyn S-Latef

omega21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.12.2006, 09:23    Pytanie
Witam wszystkich mam takie pytanko czy w grze jest w dostępny w grze Zeyn Alabidyn S-Latef zwany "polski Zidanem":). Jakoś nie mogę go zlokalizować.Gdyby ktoś o miał to prosił bym o jego ID.Pozdro

omega21 Partyzant

0
01.12.2006 15:06    #10
Może i sa ja sie na tym nie znam kto zbiera te dane kto je weryfikuje.Zgłaszam tylko problem na oficjalnej stronie gry żeby osoby odpowiedzialne za kolejne latki czy updaty naprawiły swój blad.I nie bardzo mnie obchodzi czy zrobi to osoba z Polski czy Niemiec.

efemowiec Młody aktywista

0
01.12.2006 15:07    #11
No to piszemy list do niemcow szwedow i innych ktorzy kradna nam nasze talenty ;) A ogolnie mowiac to z tego co wyszukalem do naszego "Zidane'a" nie ma. Wie ktos ze Zeyn Alabidyn S-Latef gral kiedys w Lechu ;) (potwierdzona informacja)!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution