[quote="marcin6105"]Witam. FM 2012, początek sezonu 2013/2014, ManCity: Poszukuję:
O/WO(PL) - Cena do 25 mln euro. Wiek do 24 lat. Najlepiej z Anglii. Lepszy na lewej stronie. (Ale na prawą też piszcie

[/quote]
Na lewą obronę od Clichy'ego nie ma chyba nikogo lepszego oprócz Marcelo w tej grze (poprawcie mnie jeżeli się mylę), a jego za 25mln euro na 100% nie kupisz. Ewentualnie Schennikov jak go sobie niesamowicie wyszkolisz. Na prawą obronę z kolei Kyle Walker z Tottenhamu, czasami przechodzi za kwoty w okolicach 15-20mln, Sagna z Arsenalu, Rafael z Manu, Christian Trasch z Wolfsburga, może jakoś w jednym na miliard przypadków uda Ci się wyciągnąć Lahma z Bayernu. Dlatego musisz czatować może czasami włodarze klubów chcą się pozbyć tych zawodników albo oni sami chcą odejść. Na przykład już w kilku karierach Rafael przeszedł za jakieś grosze do innych klubów ( w mojej obecnej karierze przed sezonem 2013/2014 przeszedł do Valencii uwaga! za 2,9mln euro). Warto też zwrócić uwagę na Daniela Opare z Standardu Liege, w defensywie jest raczej marny, ale fajnie atakuje jako wysunięty obrońca, tyle, że jego też musisz podszkolić.
Swoją drogą jeżeli grasz na uaktualnieniu letnim bartekr czy coś w tym stylu to zapewne mój post jest zbędny i kompletnie nie na temat, bo ja odnoszę się do oficjalnego patcha ze steama.
Najnowsze posty