[quote="kvj"][quote="PatrykW"]Szukam LO , ŚO i DP do Legii Warszawa . Sezon 13/14 . Z WT zatrudniłem Boenischa i Dudke + Suler , którzy chcą odejść do większego klubu , oczywiście sprzedam ich , niech się rozwijają . Budżet dowolny .[/quote]
[quote="Asta123"]Siema poszukuję do legi bramkarza który może być lepszy od Boruca lub rozwijać się szybko na rezerwie ponieważ Boruc jest już stary. Sezon przedsezonowy okres 13/14 .Budżet 10 mln euro[/quote]
Ja w Legii mam:
BR: Ariel Harush - tani, ale bardzo solidny; ew. Liborio Sanchez, Kevin Trapp (nie wiem jak ułożyła się Twoja kariera i czy będzie chciał przyjść) lub poszukaj jakiegoś newgena
LO: mam Lucasa Digne, w zeszłym sezonie był Nicky Kuiper, który radził sobie bardzo dobrze (niestety kontuzjogenny), Sadlok - może grać też ŚO, bardzo solidny
ŚO: Sadlok, Marcin Kamiński (!), Nestor Araujo, Alonso Zamora ( mam małą meksykańska kolonie
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
)
DP: Jorge Enriquez ( na tego człowieka nie wahaj się wydać nawet ok. 10mln€, zwróci się gwarantuje, nawiasem mówiąc kolejny meksykaniec
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
) ew. Arijan Ademi lub Ariel Borysiuk[/quote]
Żaden bramkarz nie chcę dojść(bo są w dobrych klubach pewnie już poprzechodzili) albo nie mam ich w bazię .Więc nadal szukam bramkarza
Najnowsze posty