[quote="grubciu"]Ogólnie to witam wszystkich
a konkretniej to tak: gram (moze niezbyt ambitnie) HSV ( 2 sezon), no i mam problem z paroma pozycjami: prawy ofensywny pomocnik, i prawa i lewa obrona. Z ofensywnym prawym pomocnikiem problem polega na tym ze Beister i Bertram(wychowankowie, ale tacy na maks 3 gwiazdki i średnio grają) nie pokładają narazie nadzieji ale tez trudno ich sprzedać i niezbyt warci. Jest Joel Valencia ( podobno wielki talent) który u mnie tak średnio, wiem ma dopiero 18 lat, więc jest na niego czas. Potrzebuje kogoś za około 2 mln euro. prawa strona to diekmeier, ale nie mam ani wychowanka ani dobrego zmiennika, ewentualnie arne friedrich. Za rok dopiero dojdzie obiecujący prawy obrońca. Czy zatem kogos kupic (maks 1 mln)? no i lewa strona to aogo, niby zmienikiem jansen ale go wole do skrzydła no i wiele kontuzji ma, więc przydałby sie ktoś solidny lub perspektywiczny( cena tez około 1mln) Z góry dziękuje bardzo za pomoc
i zycze sukcesów w fm
(aaa ta kariera hsv to fm 2012)[/quote]
Ahmed Soukouna, Gambo Muhammad, Bello Korfamata, Yaya Sanogo, Alexandar Tonev, Semir Stilic

Ahmed Soukouna, Gambo Muhammad, Bello Korfamata, Yaya Sanogo, Alexandar Tonev, Semir Stilic
Najnowsze posty