Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.05.2013 00:01    #10801
[quote="Kacper125"]Ja powiem tyle od siebie. Każdy zawodnik pewnego poziomu nie przeskoczy.[/quote]

Niby tak ale właśnie ograłem Milwall Bolton i Wigan plus mam aktualnie dogrywke ze Stoke w COC gdzie obrońca mi sie zagapił przy zagraniu za plecy więc może jednak pogram sobie tym składem do końca i podejmę decyzję. Oczywiscie jak zaoferuje ktos 10 mln wzwyż to rozważę propozycję ale bedę też dbał żeby pod koniec sezonu zawodnicy nie byli za bardzo zmęczeni bo może być masakra. ;)

Maciass Partyzant

0
16.05.2013 11:45    #10802
WKS Śląsk Wrocław początek okno transferowe zimowe w 2 sezonie

poszukuje bramkarza, miałem tego http://footb(...)ilherme/ to niestety Solorz-Żak bez konsultacji ze mną przyjął oferte i straciłem zawodnika z potencjałem na 5 gwiazdek =/ poszukuje obecnie podobnego młodego bramkarza macie jakieś propozycje ? :)

ProXima Partyzant

0
16.05.2013 20:16    #10803
FM13, Bayer Leverkusen, aktualnie styczen 2013, ale transfery bede chcial zrobic w letnim okienku:

Poszukuje jakiegoś młodego, utalentowanego prawoskrzydłowego (do 23 lat) już na dobrym poziomie. Cena tak żeby nie przekraczała 8-9 mln, ogólnie narodowość nie gra roli, ale mile widziany Niemiec. Myślałem nad Patrickiem Herrmannem z Gladbach, polecacie?

I jakiegoś DP, niekoniecznie musi być młody (tak do 27 roku życia), za Rolfesa. Przyzwoita cenka i także miło byłoby gdyby był Niemcem.

Z góry thx za propozycje.

freeze Partyzant

0
17.05.2013 21:05    #10804
Ziomki, gram Sampdorią, do wydania 9 mln euro, koniecznie potrzebny lewo skrzydłowy oraz jakiś środkowy obrońca na ławkę.

Egomaniac Partyzant

0
17.05.2013 21:40    #10805
@freeze
OŚ na ławkę- Rasmus Bengston (nie jestem pewny co do nazwiska), Craig Cathart, Dedrick Boyata
OPL- Elliott Grandin, Bounanote
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Morethri Partyzant

0
18.05.2013 12:02    #10806
[quote="ProXima"]FM13, Bayer Leverkusen, aktualnie styczen 2013, ale transfery bede chcial zrobic w letnim okienku:

Poszukuje jakiegoś młodego, utalentowanego prawoskrzydłowego (do 23 lat) już na dobrym poziomie. Cena tak żeby nie przekraczała 8-9 mln, ogólnie narodowość nie gra roli, ale mile widziany Niemiec. Myślałem nad Patrickiem Herrmannem z Gladbach, polecacie?

I jakiegoś DP, niekoniecznie musi być młody (tak do 27 roku życia), za Rolfesa. Przyzwoita cenka i także miło byłoby gdyby był Niemcem.

Z góry thx za propozycje.[/quote]

OPP: Darko Lazovic
DP: Manuel Schmiedebach, Havard Nordtveit, David Hubert

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.05.2013 o godz. 12:03

piotrass007 Partyzant

0
18.05.2013 14:52    #10807
Witam serdecznie!

Grając w FM12, zacząłem karierę w Leeds United. W pierwszym sezonie udało mi się awansować do Premier League. Drugi już nie był taki różowy. Ukończyłem go na 17. miejscu i ledwo uniknąłem spadku. Teraz zaczyna się sezon 2013/2014. Potrzebuję wzmocnień, bo obawiam się, że znów będzie ciężko. Chciałbym uniknąć bolesnych porażek i spróbować ulokować się gdzieś na bezpiecznym miejscu w połowie tabeli. Potrzebuję solidnych wzmocnień na pozycje: lewy obrońca, środkowy obrońca i prawy obrońca, lewy pomocnik, środkowy pomocnik (a la defensywny), napastnik (myślę nad zakupem Laciny Traore, ale są kłopoty z pozwoleniem na pracę). Kogo z wymienionych pozycji polecacie? Dodam, że posiadam 16 milionów euro na transfery, ale mój budżet płacowy jest dość niski (16 tysięcy euro, choć sporo zawodników odchodzi na emeryturę i zapewne ten budżet wyniesie coś około 80 tysięcy).
Proszę o pomoc :D

Morethri Partyzant

0
18.05.2013 17:45    #10808
[quote="piotrass007"]Witam serdecznie!

Grając w FM12, zacząłem karierę w Leeds United. W pierwszym sezonie udało mi się awansować do Premier League. Drugi już nie był taki różowy. Ukończyłem go na 17. miejscu i ledwo uniknąłem spadku. Teraz zaczyna się sezon 2013/2014. Potrzebuję wzmocnień, bo obawiam się, że znów będzie ciężko. Chciałbym uniknąć bolesnych porażek i spróbować ulokować się gdzieś na bezpiecznym miejscu w połowie tabeli. Potrzebuję solidnych wzmocnień na pozycje: lewy obrońca, środkowy obrońca i prawy obrońca, lewy pomocnik, środkowy pomocnik (a la defensywny), napastnik (myślę nad zakupem Laciny Traore, ale są kłopoty z pozwoleniem na pracę). Kogo z wymienionych pozycji polecacie? Dodam, że posiadam 16 milionów euro na transfery, ale mój budżet płacowy jest dość niski (16 tysięcy euro, choć sporo zawodników odchodzi na emeryturę i zapewne ten budżet wyniesie coś około 80 tysięcy).
Proszę o pomoc :D[/quote]

LO: Brian Hamalainen, Kevin Conboy
PO: Neal Eardley, Adam Mathews, Nika Kvekveskiri
ŚP: Chris McCann, Sanjin Prcic, David Hubert, Grzegorz Krychowiak
N: Leigh Griffiths, Charlie Austin, Mohamed Bangura

oleinar Partyzant

0
18.05.2013 19:36    #10809
[quote="piotrass007"]Witam serdecznie!

Proszę o pomoc :D[/quote]

ŚO: Andreas Granqvist
LO: Kevin McNaughton
LP: Sebastian Larsson, Peter Whittingham, Craig Conway
ŚP: Haris Medunjanin, Dean Whitehead

lavstorant Partyzant

0
18.05.2013 22:37    #10810
Witam poszukuję obecnie Prawego pomocnika do Legii Warszawa

Budżet transferowy to max 500tyś Funtów
Fm 13
] Dopiero rozpocząłem rozgrywkę w fm, czyli pierwsze okno transferowe.

Zawodnik może być "doświadczony" wiekowo ale tez nie za bardzo ale też nie stoi nic na przeszkodzie jak by był młodym talentem.

Z góry dziękuję za ewentualne propozycję.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.