[quote="vanmoyst"]Football Manager 2012.
Gram Newcastle. Okienko transferowe - lato 2014.
Poszukuję lewego obrońcy, środkowego pomocnika do systemu 4-4-2 i napastnika.
Proszę o pomoc.[/quote]
Lewy obrońca- Martin Olsson, Alex Sandro, Schennikov, Trasch, M'Bengue, Tremoulinas
Środkowy pomocnik- napisz jaki ma być, w sensie rozgrywający/ofensywny czy raczej ma być od bronienia
Napastnik- Necid, Paloschi, Yarmolenko, Destro, Remy, Gomis, Luuk De Jong, Lacazette
No i nie napisałeś jaki masz budżet na te transfery.
[quote="Aciel"][FM12 / uaktualnienie po zimowym okienku transferowym]
Wolverhampton Wanderers 2011/2012
Szukam trzech grajków, którzy z miejsca mogą grać na poziomie Premiership (obecnie jestem w Championship, ale awans to kwestia sezonu). Chodzi mi o następujące pozycje:
- bramkarz;
- lewy skrzydłowy (klasyczne ustawienie 4:4:2 - często wchodzi pod pole karne, musi być szybki i techniczny);
- środkowy pomocnik (nastawiony bardziej na rozbijanie ataków rywali i posyłanie dokładnych piłek do napastników - bez fajerwerek ofensywnych).
Łączna kwota do wykorzystania to coś w okolicach 15 milionów euro. Z góry dzięki za porady.[/quote]
Bramkarz? Hennessey jest bardzo dobry przecież, lepszego raczej nie znajdziesz póki co. Może Courtois, często idzie za grosze, bo siedzi na ławie w Chelsea. Baumann, Leno, Ter Stegen (czasami za 5mln przechodzi po sezonie).
Lewy skrzydłowy: Lamela, Rausch, Mertens, Ait Fana
Środkowy pomocnik: Gonalos, Capoue, Andile Jali, Fernando z Porto
[quote="adamus774"]Markus Henriksen czy Pajtim Kasami? Który i dlaczego do Angielskiej ekstraklasy fm 12[/quote]
Henriksen, u mnie zawsze znacznie lepiej się rozwija nawet pod kierunkiem komputera osiąga maximum swojego potencjału, później biją się o niego najlepsze kluby (u mnie na przykład Chelsea zawsze się nim interesuje). Lepsze statystyki jak na środkowego pomocnika (chyba, że wolisz skrzydłowego to Kasami ma chyba lepsze).
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.03.2013 o godz. 21:06
Najnowsze posty