Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Maaarox Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.02.2013 14:30    #10551
A poradzilibyscie mi na ta pozycje jakiegos napastnika

Maaarox Partyzant

0
24.02.2013 17:43    #10552
Gdzie lepiej wystawic Kevina Gameiro na LPK czy WN a moze jeszcze gdzies indziej Co jest

Kamil Cierniak Partyzant

0
25.02.2013 15:41    #10553
Troszke zmienie temat, ale jak przekonać piłkarza by dołączył do mojej drużyny? dokładnie chodzi mi o to by Balotelli dołączył do Milanu, ponieważ raz gra tam, a dwa lubię go za to, że jest nielubiany i chce go w zespole. tylko, że on nie chce do Milanu dołączyć, z City zgadaliśmy się na 20 mln Euro, a agent Mario wgl nie chce rozmawiać

BiTTer Partyzant

0
26.02.2013 11:02    #10554
Nikt nie pytał, ale jak potrzebujecie świetnego bramkarza o niezbyt wygórowanych wymaganiach to polecam Adama Stachowiaka!
Ja gram FM 12 z uaktualnieniem na 1 lutego 2013 roku. Adam do pozyskania za darmo!
Nada się do każdego polskiego klubu. Przebije się nawet w Lechu. Ja osobiście miałem go w Cracovii i po pół sezonu był w reprezentacji. Wczoraj sprawdzałem i przejdzie nawet do zespołów 2-ligowych. Najlepszym przykładem Bytovia Bytów do której go sprowadziłem.

witja Partyzant

0
26.02.2013 18:21    #10555
Panowie, postanowiłem rozpocząc kariere (jeszcze raz) Newcastle. Jednak tym razem na nieco innych zasadach niż zawsze. I tu sie pojawia problem, niestety ciężko mi znaleźć zawodników z wysp brytyjskich z umiejętnościami adekwatnymi do ceny. Dlatego jeżeli macie kogoś sprawdzonego to bardzo prosze o pomoc. Do wydania w sumie powiedzmy jakieś 15-20 mln funtów.
Z góry dzieki :)

todol Partyzant

0
26.02.2013 19:10    #10556
zobacz Shawcrossa i Jarvisa

Katalonczyk123 Partyzant

0
26.02.2013 20:24    #10557
Witam poszukuje bardzo dobrego napastnika jak na polską lige do Lecha Poznań .Mam bardzo dobrego Maxima Skavysha ale raczej nie uda mi się go zatrzymać w klubie...

Bobilo Partyzant

0
26.02.2013 22:55    #10558
[quote="Kamil Cierniak"]Troszke zmienie temat, ale jak przekonać piłkarza by dołączył do mojej drużyny? dokładnie chodzi mi o to by Balotelli dołączył do Milanu, ponieważ raz gra tam, a dwa lubię go za to, że jest nielubiany i chce go w zespole. tylko, że on nie chce do Milanu dołączyć, z City zgadaliśmy się na 20 mln Euro, a agent Mario wgl nie chce rozmawiać[/quote]

Po 1 porównaj sobie reputacje Balloteliego i jakiegoś innego przykładowego zawodnika, który byłby chętny do Cb dołączyć, bo może się okazać, że on jest poza twoim zasięgiem ;) [potrzebny Ci będzie Genie scout. Więc zaczynasz od szukania z zaznaczonym filtrerm "nierealistyczne transfery" czy jakoś tak, jakiegoś najdroższego zawodnika jednak z uznaną marką przykładowo L.Modric z reputacją światową np. 7500 a Balotelli jeśli miałby załóżmy 8500 to raczej w żaden sposób go nie przekonasz :D; wiem trochę zawiłe, ale chyba zrozumiałe xD)
po 2 wybadaj go rozmawiając z mediami, że chcesz go w zespole co odpowie : jeśli nie będzie to "Milan nie jest klubem do którego chciałbym przejść" to masz szanse na transfer.
Możesz też spróbować go pochwalić
Jeśli go nie ściągniesz to próbuj w następnych okienkach, oczywiście musisz wygrywać jakieś trofea :D
A i z tego co pamiętam to Balotelli powinien być dostępny do wypożyczenia więc też sprobuj :)

dziobson Partyzant

0
28.02.2013 13:19    #10559
Obecnie prowadzę Tottenham, jestem w trakcie piątego sezonu (luty) dlatego już powoli planuję skład na następny sezon. I tu prośba o pomoc w znalezieniu napastnika, który śmiało będzie mógł rywalizować o miano "Pichichi" Premier League. Obecnie w ataku mam Leandro Damiao i Carlosa Fierro. Ten drugi to bardzo młody Meksykanin, który rozwija się w niesamowitym tempie i niewątpliwie będzie wielką gwiazdą. Co do Leandro Damiao to mam go od trzech sezonów, spisuje się rewelacyjnie jednak muszę mieć jakiegoś młodego napadziora, który stopniowo będzie wchodził do pierwszego składu. Zarzuciłem sieci na Neymara jednak kupiła go Barça. I tak na dobrą sprawę moje pomysły się kończą. Jest jeszcze Jovetic jednak poszedl do City ale jego miałem w poprzednim klubie więc chciałbym kogoś nowego. Jeśli chodzi o cenę to w grę wchodzi jakies 40-50 mln euro. Jakieś pomysły?

chris000 Partyzant

0
28.02.2013 14:44    #10560
U mnie w 2015r super rozwinęli się Ademilson i Facundo Ferreyra

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution