[quote="Kamil Cierniak"]Troszke zmienie temat, ale jak przekonać piłkarza by dołączył do mojej drużyny? dokładnie chodzi mi o to by Balotelli dołączył do Milanu, ponieważ raz gra tam, a dwa lubię go za to, że jest nielubiany i chce go w zespole. tylko, że on nie chce do Milanu dołączyć, z City zgadaliśmy się na 20 mln Euro, a agent Mario wgl nie chce rozmawiać[/quote]
Po 1 porównaj sobie reputacje Balloteliego i jakiegoś innego przykładowego zawodnika, który byłby chętny do Cb dołączyć, bo może się okazać, że on jest poza twoim zasięgiem

[potrzebny Ci będzie Genie scout. Więc zaczynasz od szukania z zaznaczonym filtrerm "nierealistyczne transfery" czy jakoś tak, jakiegoś najdroższego zawodnika jednak z uznaną marką przykładowo L.Modric z reputacją światową np. 7500 a Balotelli jeśli miałby załóżmy 8500 to raczej w żaden sposób go nie przekonasz

; wiem trochę zawiłe, ale chyba zrozumiałe xD)
po 2 wybadaj go rozmawiając z mediami, że chcesz go w zespole co odpowie : jeśli nie będzie to "Milan nie jest klubem do którego chciałbym przejść" to masz szanse na transfer.
Możesz też spróbować go pochwalić
Jeśli go nie ściągniesz to próbuj w następnych okienkach, oczywiście musisz wygrywać jakieś trofea

A i z tego co pamiętam to Balotelli powinien być dostępny do wypożyczenia więc też sprobuj
Najnowsze posty