Wypożyczanie zawodników

Pawell Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.06.2007, 16:56    Pytanie
Mam takie pytanie czy opłaca sie wypożyczać młodych zawodników czy lepiej jest ich zostawić w drużynie B lub C??

kyczy7 Przodownik pracy

0
28.06.2007 17:03    #1
Oczywiście że sie opłaca wypożyczac ! Bo w pierwszym zespole innego klubu gracz nabierze ogrania i moze ujawni sie jego talent i gwiazda :D ... Zawsze tak robie, gdy posiadam " miłego " z wygladu ( w atrybutach :P ) zwodnika ale jeszcze nie dokońca nadajacego sie do gry :) Wiec ja Ci radze : WYPOZYCZAJ !!!

jaqb Partyzant

0
28.06.2007 17:06    #2
ja wypożyczam jak mają szansę na grę w danym klubie w I składzie. Warto też spojrzeć jakich trenerów i jaką bazę tren. ma klub. Inaczej zawodnik wróci i będzie narzekał, że nic mu nie dało wypożyczenie. Musi to być klub, który gra w miarę w lepszej lidze niż rezerwy. Z drugiej strony zawodnika u siebie masz pod kontrolą (swoją lub trenera rezerw)

macol Partyzant

0
28.06.2007 17:10    #3
Też się nad tym zastanawiałem, ale w końcu doszedłem do takich wniosków:

- młodzików, którzy muszą się rozwijać, nie wypożyczam (oczywiście przy założeniu, że posiada się lepszych trenerów niż cała reszta);
- na 100% nie opłaca się wypożyczać na początku sezony, po kontuzjach i innych przerwach w grze, bo wtedy najszybciej się rozwijają i warto, żeby byli w klubie;
- zawsze podpisuję profesjonalne kontrakty jak tylko kończą 17 lat i przenoszę ich do rezerw (żeby ćwiczyli z dorosłymi);
- tych, z których nic nie będzie wyrzucam, bo zajmują miejsce na treningach lepszym;
- jeżeli już wypożyczam, to staram się pilnować, żeby klub do którego jadą miał dobrą bazę treningową;
- jeżeli się da, to lepiej jest wypożyczać do drużyny, która będzie wygrywać - zawodnik będzie miał wyższe morale i chętniej będzie trenował.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution