Wybór zawodników do PM

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.06.2010, 21:14    Pytanie
Witam. Muszę zgłosić 25 zawodników do Pucharu Mistrzów. Z większością zawodników nie ma problemu, ale przy niektórych nie można wybrać żadnej opcji a przy części z nich, w polu wybor, widnieje szary napis "Nie". Przy drugiej części zawodników nie pisze nic, ale przycisk wyboru jest nieaktywny. Czy to jakiś bug? Łatka 10.3.

jimiH1967 Młody aktywista

0
15.06.2010 21:25    #1
Ten szary napis "Nie" oznacza, że nie ma ma możliwości zgłoszenia zawodnika. To nie jest bug, napisz co to za zawodnik, najczęściej bywa tak, że w przerwie zimowej sprowadzamy zawodnika, który grał już w Pucharze w innym klubie. W jednym sezonie zawodnik może reprezentować tylko jeden klub. Nie wiem, czemu przycisk wyboru jest nieaktywny, może dlatego, że poprosiłeś asystenta o domyślne wybranie zawodników. On wybrał 25, wtedy przycisk wyboru nie działa, bo nie możemy zgłosić więcej zawodników. Jedynym wyjściem jest usunięcie jakiegoś zawodnika z wybranych 25.

slake1 Partyzant

0
16.06.2010 22:17    #2
Piłkarzem z treścią "Nie" jest Anthony Annan. Asystentowi nie nadawałem żadnych praw. Możliwość wyboru mam przy wszystkich piłkarzach, tylko nie przy tych których niedawno kupiłem (np. Vicente, Abou Diaby, polski rodzynek Marcin Budziński).

jimiH1967 Młody aktywista

0
16.06.2010 22:47    #3
Annan zapewne grał w innych barwach w pucharze, dlatego nie możesz go zgłosić.
Nie wiem dlaczego nie możesz zgłosić pozostałych... Jak ja kupowałem zawodników mogłem ich zgłaszać. Masz jakieś wolne miejsce, żeby ich zgłosić?

szfedo Przodownik pracy

0
16.06.2010 23:58    #4
Widocznie grali już w klubowych rozgrywkach europejskich. Pamiętaj, że nie tylko LM, ale także Liga Europejska się do tego zalicza. Tak więc zobacz do historii zawodników czy aby na pewno nie grali w klubach uczestniczących w LM tudzież LE

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution