W lidze cudownie w Pucharach fatalnie dlaczego ?

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2006, 16:55    Pytanie
Gram obecnie Lechem Poznan. Mam silny sklad po pierwszym sezonie sciagnolem kilku klasowych graczy (glownie polakow). Zaczelem przygote z LM doszedlem do grupy tam dostalem Lyon Spartak Moskwe i do tego BSC Young Boys. Pierwsza kolejka z Lyonem - ugralem remis (na wyjezdzie). Potem porazka u siebie ze Spartakiem wygrana z BSC Young Boys u siebie next porazka z Lyonem wyjazd do Moskwy tez nieudany podobnie jak z Young Boys z ktorymi przegralem 0-1. Natomiast w lidze od dwoch sezonow wygrywam wszystkie mecze. Ogrywam Legie Wisle Krakow i reszte stawki. Nie ma znaczenia czy na wyjezdzie czy w domu wszyscy dostaja baty zreszta podobnie w Pucharze Polski. Wiec w czym tkwi problem z Liga Mistrzow? Dlaczego skoro zespol ma tak wysoka forme w lidze nie radzi sobie w rozgrywkach miedzynarodowych?

sebcio1 Młody aktywista

0
23.11.2006 17:05    #1
Porównaj sobie umiejetności zawodników z lm z piłkarzami naszej rodzimej polskiej ligi. Powiem tak łądnie, żeby nikogo nie obrażać są poprostu słabsi od nich:D

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
23.11.2006 17:10    #2
A dlaczego Wisla Krakow przed kilkoma sezonami wygrywala bez problemu lige, a przegrywala z Valarenga, NEC Nijmegen, Dinamo Tbilisi itd. Nie mozna tego porownywac.

giersik Przodownik pracy

0
23.11.2006 17:23    #3
Nie da się tego naprawic. Musisz poprostu zbierać doświadczenie w europejskich pucharach i po kilku sezonach napewno osiągniesz jakiś sukces. Przykład Bartosha, który w 5 sezonów wygrał LM Polonią Bytom. Najzwyczajniej jesteś jeszcze za słaby na LM.

#@piterek@# Młody aktywista

0
23.11.2006 17:39    #4
sebcio wedlug mnie gracze to polowa sukcesu. Ja grajac Koroną Kielce w drugim sezonie potrafilem w LM byc w grupie na drugim miejscu (Przed Valencia i Steaua) a w 2 rundzie przegrac w karnych z Liverpoolem. Ja w lidze uzywam innej taktyki a w LM innej i mysle ze to jest dobry sposob na gre.Pozdro

era666 Partyzant

0
23.11.2006 17:45    #5
człowieku , liga polska to nie liga mistrzow . Zauważ ze nie bylo polskiego klubu w Lidze mistrzow juz od wielu lat :/ dlaczego ? bo jestesmy najnormalniej w swiecie zbyt słabi . Mozesz karac wisle czy legie nawet po 4;0 ale na taki spartak moze to nie wystarczyc tym bardziej na Olympique Lyon

efemowiec Młody aktywista

0
23.11.2006 18:05    #6
Po uno wiem ze liga polska a LM to nie to samo (nie ma nawet porownania). Od tylu lat nie bylo klubu polskiego w LM to tez wiem choc stwierdze jedno - co ma rzeczywistosc do swiata gry (tzn sporo ale w tym wypadku akurat niezbyt duzo). Ja osobiscie nie zmieniam taktyki aczkolwiek w meczach LM na wyjezdzie ustawialem team troszke bardziej defensywnie. Co mnie strasznie denerwuje ze mimo tego ze jestem mistrzem Polski to jedyni zachodni gracze jacy chca dolaczyc do mojego skladu to Eddie Stanford i Napoleoni poza nimi nikogo z Europy Zachodniej nie sciagne.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.11.2006 18:08    #7
Masz za słaby skład na LM. Nie wiem skąd twoje zdziwienie? Może problem tkwi w taktyce, a tak poza tym to to nie jest temat na Sufler, bo kto niby miałby Ci pomóc. Nikt za ciebie nie będzie grał:) Polska liga a liga mistrzow to przepasc.

era666 Partyzant

0
24.11.2006 07:30    #8
efemowiec , po pogrzebaniu w fm editor tzn. Status ligi z rozwijający sie zmien w rozwiniety , zwieksz atrakcyjnosc ligi z 7 chyba , na np. 15 ;) i po tych operacjach i niestety załadowaniu jeszcze raz nowej gry bedziesz mogl sie cieszyc z przykladowo francuzow w twoim skladzie ;)
bo bez tego nie przejdzie do ciebie zaden zachodnio , polnocno , zachodniopoludniowy europejczyk

era666 Partyzant

0
24.11.2006 07:35    #9
no i zapisz ta baze danych z tymi danymi a pozniej tą baze danych wczytaj do tworzenia nowej gry ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.