Ustawienia indywidualne napastników

Morrison7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2009, 20:45    Pytanie
Witam. Gram MC już 5 sezon 4 razy z rzędu wygrałem ligę raz ligę mistrzów tak więc zespół mam bardzo dobry, który osiąga wiele sukcesów, ale nie o to chodzi w tym temacie. Chodzi mi o moich napastników, którzy zdobywają nie powiem, że mało goli ale tyle, że nie starcza im bramek, aby zostać królem strzelców. Moi napastnicy mają po 25 goli na sezon a taki Adebayor, który strzela 37 goli w 37 meczach. Przyznam się, że ostatnio używam taktyki Knapa, który przyczyniła się do moich ostatnich sukcesów ale brakuje mi wiele bramek przez moich napastników. Nie wiem czy jeśli zmienię ustawienie indywidualne moich napastników to taktyka będzie funkcjonowała jak aktualnie ale chętnie bym spróbował i tutaj prośba do Was. Jeśli macie taki super snajperów jak u mnie Adebayor to moglibyście podać mi wasze ustawienie? Z góry dzięki za każdą pomoc =)

snatch Partyzant

0
08.05.2009 22:10    #1
Jak grasz MC to recepta jest prosta - podkup Arsenalowi Adebayora :)

Morrison7 Partyzant

0
08.05.2009 22:21    #2
No właśnie już zrobiłem podobną rzecz. Wykupiłem Benzeme, który równie dobrze spisywał się i nie wiele różnił się od Adebayora. Grał u mnie przez 1.5 sezonu i wyniki masakryczne. Sprzedałem go do Interu gdzie nagle wróciła mu forma i strzela znów niesamowicie. Więc coś troszku może w taktyce jest nie tak. Fakt taki, że udało mi się trochę z Marquinhosem który strzelał po 50 bramek w brazylijskiej lidze a przez cały sezon w angielskiej lidze myślę, że te 30 bramek by miał ale jest u mnie bardzo kontuzjogenny.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2009 22:27    #3
Szkoła taktyki i wszystko jasne.

Morrison7 Partyzant

0
08.05.2009 22:36    #4
Ta skorzystalem z tej szkoły taktyki tzn dokłaadnie z ustawień dla napastników i w ogolę nie strzelali =)

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2009 22:39    #5
Widać masz złą taktykę.

Morrison7 Partyzant

0
08.05.2009 22:47    #6
No widocznie to raczej te ustawienie są złe pod moją taktykę bo ogólnie taktyki jest b.dobra dlatego prosiłem Was o wasze ustawienia.

Tedefiodor Partyzant

0
09.05.2009 10:03    #7
Wiem dokladnie o czym kolega mowi. Sprawa wyglada tak wg mnie ze: jesli gosciu gdzie indziej strzela mnostwo bramek au ciebie nie chce ni z cholery tego powtorzyc a mecze wygrywasz i taktyke tez masz jakas tam opracowana, to po pierwsze jak u nowego napastnika z aklimatyzacja, po drugie mozliwe ze nie zgral sie z druga linia i nie dostaje pilek bo to co innego niz jakby pudlowal sam na sam, moze napastnik preferuje inny rodzaj "ostatniego podania" to tak jakbys messiemu ciagle podawal pilki gora i co sie z tym wiaze jaki system gry preferujesz, bo mozesz miec np za mosno ustawiony suwak ataku lub napastnikow na bardzo ofensywnym i wtedy bedzie lipa-tak mialem u siebie. Rozpatrz sprawy napastnikow indywidualnie, pomysl jakie podania i system gry bedzie dla nich najlepszy.

Użytkownik uznał post za pomocny

Zola Partyzant

0
09.05.2009 13:30    #8
Tak jak kolega wyzej pisal potrzebna jest aklimatyzacja...Problemem np. nie strzelania bramek moze byc tez taktyka-moze ta co masz jest ustawiona pod pomocnikow ze slabymi napastnikami aby uzupelniali sie nawzajem. Moze byc tez tak, ze np. Benzema po przejsciu do interu znow zaczal strzelac, poniewaz taktyka byla ustawiona calkowicie pod niego i to mu pomoglo w strzelaniu bramek. Pozdrawiam Zola

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution