Umiejetności piłkarza ??

Barc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.05.2010, 21:25    Pytanie
Mam pytanie co znaczą te gwiazdki szare jak posyłam scouta do jakiegoś piłkarza??
http://www.bankfotek.pl/view/649319

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
25.05.2010 21:32    #1
Jest to chyba ocena piłkarza jako juniora, bo złote gwiazdki odnoszą się do seniorów.
lucasinho.blox.pl

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
25.05.2010 21:34    #2
Szare gwiazdki są w raportach dotyczących juniorów, żółte u seniorów. Innej zależności nie zauważyłem.

Lucas szybszy :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.05.2010 o godz. 21:35

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Vayneil Partyzant

0
26.05.2010 19:25    #3
Jesli moge pojsc na latwizne moge zapytac o skorke xD ? Leniem jestem a ostatnio jakos mialem zamiar przerzucic sie na jasniejsza skorke niz ta co mam...

Btw. Fajne nazwisko xD ^^

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
26.05.2010 20:43    #4
[quote=Vayneil]Jesli moge pojsc na latwizne moge zapytac o skorke xD ? Leniem jestem a ostatnio jakos mialem zamiar przerzucic sie na jasniejsza skorke niz ta co mam[/quote]

Midas Touch
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

vivi30 Partyzant

0
27.05.2010 15:00    #5
te gwiazdki nie odnoszą się czasami do najlepszego młodego gracza na danej pozycji w naszym składzie?

Pomstiborius Młody aktywista

0
27.05.2010 15:30    #6
Gwiazdki zawsze odnoszą się do poziomu klubu, a konkretnie do poziomu jaki powinni reprezentować zawodnicy w takim klubie jak ten, który prowadzisz. O wiele słabsi mają 1-2 gwiazdki, mocniejsi mają 4-5. Nie zawsze poziom klubu jest równoznaczny z poziomem najlepszego zawodnika w klubie. Dla przykładu ja wcale nie mam skrzydłowych u siebie (gram tylko środkiem), więc jeśli czasami scout znajdzie młodego skrzydłowego, to dostaję w raporcie napis "Jest on o wiele lepszy od naszego najmocniejszego skrzydłowego", a dostaje na przykład tylko 2 gwiazdki.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

parachutes Młody aktywista

0
27.05.2010 15:33    #7
potwierdzam, gwiazdki odnoszą się do poziomu klubu tak jak pisze Pomstiborius :) Ewentualnie do poziomu najlepszych graczy na danych pozycjach jacy grają w klubie.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.05.2010 o godz. 15:35

-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Bolsiq Partyzant

0
29.05.2010 18:28    #8
Z tego co zauwazylem szarymi gwiazdkami okresla sie najlepszego naszego pilkarza na danej pozycji.Co rzeczywiscie przeszkadza,poniewaz nie znamy jego umiejetnosci tylko potencjal,mamy tylko napisane,ze jest duzo gorszy od .... Nie u wszystkich juniorow mi sie to pokazuje,sadze ze scout nie potrafi okreslic terazniejszego poziomu.Sprobuje (Sprobujcie) puscic za nim scouta na 3 mecze.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.05.2010 o godz. 00:43

Pomstiborius Młody aktywista

0
29.05.2010 19:08    #9
[quote]Gold stars compare the scouted player to your first team. Silver stars compare him to your youth team.[/quote]

Cytat prosto z forum FM. Mogę nawet link podrzucić jeśli chcesz. Także to co Ty piszesz o szarych gwiazdkach to totalna bzdura.

Możemy też spróbować z innej beczki. Odpal FM-a, wejdź do swojej drużyny juniorów i zobacz raport trenera juniorów. Aktualne umiejętności gracza będą oznaczone szarymi gwiazdkami, potencjał złotymi. Jeśli najedziesz myszką na gwiazdki i przytrzymasz ją chwilę to dostaniesz następujące (przykładowe) informacje:
1. Niezła ocena (zespół juniorski) - dla aktualnych umiejętności, zaznaczonych na szaro
2. Przyzwoita ocena (zespół seniorski) - dla potencjału zawodnika, zaznaczonego złotymi gwiazdkami
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.