Transfery a własciwie ich brak ;/

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2007, 21:57    Pytanie
Witam, nie wiem czy to sie nadaje na sufler ale i tak napisze ten temat....
Wiec gram sobie Lincoln city(IIliga angielsk) i mam problem z transferami....
dosłownie nikt nie chce przyjsc do mojego klubu ;/ Lincoln ma reputacje lokalna, wiec szukam takich napastnikow z ta reputacja, skladam oferte proponuje kotraktt i na tym sie konczy... jakich pilkarzy powinienem zatrudnic?? ;/ I na jakich warto stawiac w tej lidze?? mlodszych niedoswiadczonych czy tez moze weteraanow ???

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.03.2007 10:56    #10
Wujek Przecinak nie pokaże ci składu bo nie dałeś "?" na końcu zdania :(
A tak na serio też chętnie zobaczyłbym ten skład

fudi Przodownik pracy

0
28.03.2007 11:27    #11
Ja gram tez w Anglii i jedyną drogą to wypozyczanie mlodych zawodnikow z rezerw premiership. Poważnie. Oni zawsze sie zgadzają by pograć. W ten sposób możesz zbudować calkiem silny zespół ;)

Stiivo Partyzant

0
28.03.2007 12:46    #12
Jest jeden patent... za który przez częśc z Was zostane werbalnie zlinczowany, a może przez niektórych pochwalony. whatever. Do rzeczy. Jak masz fm scouta, odpal go, załaduj swój save, wczytaj wszystkich zawodników z bazy (i tu aby nie oszukiwać bezczelnie, nie przeglądaj PA i CA itp - czy czegokolwiek, jak kto woli). Zapisz ich wszystkich (tzn zawodników) jako shortlist, którą następnie importuj w grze. Następnie każ swojemu asystentowi przefiltrować tych którzy zechcą przejść do Twojego klubu. Na bank bedzie w czym wybierać. Pozwala to na zaoszczędzenie czasu dla tych ze słabymi maszynami - czyli np mnie :D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
28.03.2007 13:45    #13
Sprowadzaj graczy na wolnym transferze., wypożyczaj graczy regularnie sprawdzaj listę transferową. I zanzacz: "poproś asystenta aby usunął nierealistyczne cele transferowe", jak radzili przedmówcy. A możliwe, że tak mało zawodników chce przechodzić, bo masz małą/ średnią bazę danych. P:)

Użytkownik uznał post za pomocny

jordan23 Partyzant

0
28.03.2007 14:44    #14
sefko1 nie ma to jak twoja pomoc!!!! powaga chlopie..... wielkie dzieki....hahaah boshe!!!!! :D

sefko1 Przodownik pracy

0
28.03.2007 14:47    #15
Facet. Jeśli ktos pisze na forum, że nie moze znaleźć żadnych graczy, to dla mnie świadczy tylko o jednym. Nie umie grac. Więc może powienin zacząć od czegoś prostszego.

sefko1 Przodownik pracy

0
28.03.2007 18:32    #16
Oki sorki. Nie potrzebnie sie denerwuje (pisałem z pracy). Nie każdy musi przecież znać wszystkie opcje gry. Prawde mówiąc na poczatek proponuje przeczytac poradnik dołączony do gry. Polecam dokładnie przeczytać strony 34-37. Tam znajdziesz wiele ciekawych i potrzebnych informacji. Poza tym radzę radzę odwiedzić CMForum (dział talenty). Można tam znaleźć graczy praktycznie do każdego klubu z gry. A na koniec ostatnia rada. Przeszukaj Polskie kluby i Polaków będących na free tranferze. Mi udało sie sprawadzić wielu ciekawych Polaków do 4 Ligi Włoskiej (Hirsz, Strugarek, Pasnik, Zachnik). Pozdrawiam.
Stronka z talentami:

http://forum(...)pic=9459

haosek Partyzant

0
28.03.2007 18:51    #17
Ja gram zespolem z ligi Conference, to jeszcze nizej niz III angielska, jest to V Angielska.
Posciaglem sobie paru pilkarzy z 2 ligi polskiej i z 3 ligowych zespolow np. warty poznan.

I bardzo sobie dobrze radza np. Centarowicz z Lechi Gdansk jest liderem strzelcow w lidze: D

Massey20 Partyzant

0
28.03.2007 19:24    #18
Ja gram Sutton Utd tam mały klubik ściągnąłem kilku młodych piłkarzy z rezerw pierwszoligowców angielskich za małą sumkę, kilku z wolnego transferu i jednego polaka z jagi
i stworzyła mi się fajna ekipa...

sachen Młody aktywista

0
28.03.2007 19:38    #19
obserwator, mógłbyś dać linka do FMGS PL?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution