Co sądzicie o transferze Nelsona Valdeza do Valencii?									
							// Edytowano 3 razy, ostatni raz 15.08.2012 o godz. 16:48
 Masz racej Dempsey zajebisty sezon zagrał,ale nie wiem czy by sie przyjał w Liverpoolu..Zreszta Adam tez w Blackpool byl zajebisty a w Liverpoolu obnizyl loty,ale i tak mi sie jego gra podoba. Obejrzalem praktycznie wszystkie mecze jakie mialem okazje w Premiership i twierdze,ze Adam bardziej pasuje do Liverpoolu. Dempsey Jest ofensywnym a Adam jednak pracuje w defensywie.Oczywiscie uwielbiam patrzec na gole,ale tez fascynuje sie gra defensywna.
									// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.08.2012 o godz. 16:51
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 15.08.2012 o godz. 17:05
															        // Edytowano 3 razy, ostatni raz 15.08.2012 o godz. 17:10

I fajnie koszulki mieli

10 mln za 29 latka to dla nich za dużo, konkretniej się mówi o wypożyczeniu Tello z Barcelony. Adaminho bardzo dobrze podałeś skład jakim będziemy grali w przyszłym sezonie 
 z jednym tylko wyjątkiem - Suarez będzie grał na środku i było tak w ostatnich 2 meczach w których grał. Zastanawiam się też co by było z Sahinem w takim razie, Gerrard i Lucas to pewniacy, Allen też ma podstawowy skład bo chyba najlepiej wie o co chodzi Rodgersowi, więc co ? ławka i ewentualne zastępstwo w razie kontuzji ? Adam dla mnie jest do odstrzału, walczak i nic poza tym. Henderson i Shelvey już w tym momencie kariery są lepsi od niego, a cały czas się rozwijają. Sytuacja z Carrollem jest ciężka, bo on sam chce zostać i walczyć o skład - Rodgersowi się to podoba, ale jeżeli wpłynie atrakcyjna oferta to nie będzie za nim płakał (różne źródła podają, że sprzedaż Carrolla jest bardzo możliwa w ostatnim dniu okienka, gdzie ceny są naprawdę wyższe) @Karpikos - nie wiem czemu sprzedaż Kuyta jest dla Ciebie błędem, dla mnie w nowej taktyce po prostu nie ma dla niego miejsca... Szacunek mam do niego wielki i jest jednym z moich ulubionych piłkarzy ale to już nie ten wiek 
 a trzymać go na ławce (jeżeli by się tam mieścił jest dla mnie  bez sensu... Mam nadzieję, że będzie przyszłym królem strzelców w Turcji 
															        1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

| 
					Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! | 

| 
					Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! | 

| 
					FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. | 

| 
					Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. | 

| 
					Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! | 

| 
					Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! | 
397 online, w tym 0 zalogowanych, 397 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty