Transfer prowadzony przez zarząd

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2006, 18:10    Pytanie
Mam takie zdarzenie andrelecht zaoferowal za mojego Guarina 8,5mln (jest warty 1,5mln) i zarzad automatycznie sie na to zgodzil i oto moje pytanie czy moge jakos zablokowac ten transfer np. stawiajac ultimatum ze jak on odejdzie to ja tez. Czy mozna go odwolac?!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
07.12.2006 18:14    #1
Nie masz przypadkiem zarządu komisarycznego w zespole? Możliwe, że będziesz musiał zaakceptować transfer, więc wtedy dasz "Anuluj".

Swoją drogą mi również zdarzało się, że zarząd podejmował decyzje w sprawach transferowych. Ale wtedy odrzucali oferty...

omega21 Partyzant

0
07.12.2006 19:42    #2
Jeżeli zarząd uzna że oferta jest bardzo korzystna to wtedy prezes lub zarząd zawsze ja zakceptują.Miałem taką sytuacje z jednym zawodnikiem Werderu wart był 1.5 mln a Tottenham dał za niego 7 mln.Niestety nic ti nie poradzimy:(

Fot Partyzant

0
07.12.2006 19:47    #3
chyba nic na to nie poradzisz bo miałem taką samą sytuację w FM2007 - za Mokoene chciałem od PSV ok. 20mln euro, oni zaproponowali coś koło 15mln ale zarząd sam zadecydował że to i tak jest oferta nie do odrzucenia no i nie miałem nic do gadania. W FM 2006 miałem podobną sytuację tyle że prezes Newcastle zażyczył sobie żebym sprowadził do klubu jakiegoś gwiazdora a że tego nie zrobiłem to sam wziął sprawy w swoje ręce i za całą kase jaką miałem na transfery (38 mln euro) sprowadził z Realu Madryt Julio Baptiste :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Kakas Partyzant

0
07.12.2006 21:16    #4
Jest możliwość by w tej sytuacji wykiwać zarząd :) A mianowicie w momencie gdy jakiś klub złoży propozycje "nie do odrzucenia" :P i zarząd bez Twojej zgody ją przyjmie po prostu musisz zaoferować zawodnikowi nowy kontrakt.Oczywiście musi być conajmniej tak dobry jak obecnie... po kilku dniach jeśli go przyjmie to oferta klubu zniknie:) Takiego tricka już nie raz stosowałem... dzisiaj nawet dostałem oferte za Chielliniego Real dal 40 mln funtow... zarzad się zgodził a ja podpisałem nowy kontakt (lukreatywny:/) i się odczepili ;) Więc na 100% działa... niestety czasami zawodnik na kontrakt się nie zgodzi z różnych powodów... no ale wtedy przynajmniej mamy kase:P

Użytkownik uznał post za pomocny

sefko1 Przodownik pracy

0
08.12.2006 08:35    #5
POtwierdzam. Motyw z kontraktem sie sprawdza. Testowane w Conference north.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution