Mam kilku zajefajnych, młodych zawodników w FM 2005 i chętnie dodam ich do listy talentów na Waszej stronie. Tylko jak to zrobić. Prosze o pomoc. Mój e-mail to: POZDRAWIAM
Jesli jestescie zainteresowani wspolpracowaniem z CM Rev przy dziale Talenty, prosze o probke Waszych umiejetnosci, tzn. opis jednego z pilkarzy na e-mail. Nie wystarczy znac dobrego zawodnika - trzeba go takze umiec opisac (ok. 1000 znakow), przyslac podstawowe dane (rok urodzenia, CA, PA, klub, narodowosc, wartosc na poczatku gry etc.), screen z atrybutami z poczatku gry (nalezy uruchomic nowa gre z baza taka, by wystepowal w niej dany pilkarz po czym zrobic PrintScreen - na pawo od F12 - i wstawic na jakis serwis hostujacy grafike - np. ImageShack - lub przeslac bezposrednio do mnie).
Moze was zaskocze ale według mnie jednym z najlepszych piłkarzy jest Juan Elias Cominges peruwiański prawy pomocnik oraz argentyńska gwiazda młodzierzowy wysuniety napastnik Lucero nie boi sie przejsc do Legi ani innych klubow.Polecilbym rowniez OBERMANA argentynskiego ofensywnego pomocnika oraz Vuckovicia czy jakos tak z PATIZANU bylem trenerem serbi i wiem ze maja tania i dobra mlodziezowe np Grubajesic albo Vukic
Najnowsze posty