Stosunek dla krajowych piłkarzy

Dawid229 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.03.2009, 10:52    Pytanie
Gram w lidze włoskiej i mam w narodowosci Polak.Jest w profilu"Stosunek dla krajowych piłkarzy" i mam 1 czy to chodzi polskich piłkarzy czy włoskich?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.03.2009, 10:54

zibii Partyzant

0
08.03.2009 11:34    #20
[quote2=Arek96][quote=zib1125]Dokladnie to samo napisalem post wyzej. :|[/quote]
To nie było skierowane do Ciebie ;)[/quote2]

To po co powtarzać już wcześniej wypowiedziane słowa ? Sorry za OT !

To co napisał Batata jest doskonale ujęte ! Nic dodać nic ująć !

Tak btw po szto sie przejmowac tym "atrybutem" jesli on i tak nie jest do niczgo potrzebny ? :O

tomfle Partyzant

0
08.03.2009 11:41    #21
Stosunek dla krajowych piłkarzy odnosi się do kraju w którym grasz, np jeżeli grasz we Włoszech i masz samych Włochów w składzie to masz wysoki ten atrybut. Ja teraz gram lige argentyńską i w całym 60 osobowym składzie mam może 5-6 obcokrajowców, żadnego Polaka i mam ten atrybut na 14.

Jak przechodzisz do innego klubu to też odrazu nie zmienia ci sie ten atrybut tylko zależy to ilu obcokrajowców wystawiasz do meczowego składu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.03.2009 o godz. 12:03

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution