Sprzedaz pilkaza przez prezesa

NaVaR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.01.2007, 09:00    Pytanie
Witm
Gram liga polska i mam problem po 2-3 sezonach udalo mi sie wytrenowac i posprowadzaf fajnych graczy i nie chce ich sprzedawac kluby si pytaja o nic a ja daje odrzuc oferte ale w pewnym momencie jakis inny klub daje oferte wyzsza i moj kochany prezes kochajacy klub i chcacy sukcesow uznaje ze musi wziasc sprawy w swoje rece i sprzedaje mi zawodnika. Czy da sie jakos tego uniknac ? Czy mozna jakos sie nie zgodzic na ten transfer? bo szkoda oslabiac druzyne tym bardziej ze dlugo czasami kabinuje daje rozne oferty zeby kupic ogos a ten prezeson mi go bez niczego sprzedaje
Prosze o pomoc

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.01.2007 12:35    #10
sefko1 ma racje
sami zrezygnuja jak za 3 razem opoznisz transfer

Behemot Młody aktywista

0
08.01.2007 12:36    #11
Hehe - dziś to sprawdzę :)

NaVaR Partyzant

0
08.01.2007 12:39    #12
no ja tez posprawdzam bo konczy mi sie sezon i znowu beda mnie wykupywac a jak prezes sie zgodzi i sprzeda bez mojej wiedzy jakiegos to ja mu wysprzedam cala druzyne i odejde do konkurencyjnej

sefko1 Przodownik pracy

0
08.01.2007 12:41    #13
A ja mam jedno pytanie. Odnośnie "mojego" pierwszego sposobu. Wiem, że w FM06 tak było, ze jak ktoś dawał ofertę mogłem jej nie przyjąć i mimo, że była tam podana data ostateteczna, to i tak był jakiś BUG, bo mogłem jej nie akceptować aż do końca okna transferowego. Nie wiem jak to jest w FM07.

NaVaR Partyzant

0
08.01.2007 12:46    #14
ale to nie chodzi o to ze ja moge cz nie moge akceptowac
poprostu pojawia mi sie komunikat ze pilkarz jest sprzedany bo prezes zdecydowal ze nie mozna odrzucic tak atrakcyjnej oferty i ja nie mam nic do gadania
a chce sie dowiedziec czy da sie to jakos zrobic by on jednak nie odszedl
widzialem propozycje ze dac mu wysoki kontrakt i musze to sprobowac

sefko1 Przodownik pracy

0
08.01.2007 12:52    #15
Nie o to mi chodziło. Musisz wyprzedzić ruch trenera. Samamemu zaproponować gracza to tego klubu, tylko za taka kwotę, za jaką prezes Ci się nie wtrąci. Wtedy masz pole manewru. Możesz nie akceptować, opóźniać, zwiąkszać kwotę do nierealnego poziomu. Chodzi o to , żeby zuskać na czasie. Po końcu okresu transferowego kluby przestaną się nim interosować. Oczywiście najlepiej podpisać nowy kontrakt, ale nie zawsze się udaję, zwłaszcza gdy o gracza ubiega się klub z wyższej klasy rozgrywkowej. Nasze pomysły to alternatywne rozwiązanie. Możesz zrobić tak. Polączyć oba pomysły. Najpierw zaoferować gracza za niską kwotę. Potem negocjować z nim kontrakt. Jesli się zgodzi na Twój - to po problemie, a jeśli nie to możesz zawsze opóźnić transfer, aż do jego anulowania.

Użytkownik uznał post za pomocny

sefko1 Przodownik pracy

0
08.01.2007 12:52    #16
*Wyprzedzić ruch prezesa

Behemot Młody aktywista

0
08.01.2007 13:00    #17
sefko1: dokładnie o to chodzi - o niby pertraktacje, które mają na celu tylko jedno: nie dopuścić do eskalacji problemu i zaproponowania przez jakiś klub za gracza tak atrakcyjnej kwoty, przy której prezes podejmie decyzję sam i nic sie już nie da zrobić. U mnie dodatkowo sytuację utrudnia fakt, że gracz o którym mowa już ma status kluczowego, jeden z najwyższych kontraktów, w dodatku obowiązujący jeszcze chyba 3 czy 4 lata, więc pole dalszego manewru jest niewielkie...
Nie ja zacząłem wątek, ale dziękuję za cenne rady :)

NaVaR Partyzant

0
08.01.2007 13:04    #18
prosze bardzo ciesze sie ze nie tylko mi pomogl ten watek

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution