Sprawa, że tak powiem problematyczna

kubamalina Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.05.2009, 23:54    Pytanie
Otóż... Zakupiłem wspaniałego Kermita Erasmusa.. I gdy przyszedl do mojego Leeds koło jego nazwiska pojawiła sie ikona "Ppr" ktora nie pozwala mu grać w moim klubie.. I teraz pytanie: Jak to zmienic w edytorze.

P.S. Rzadko uciekam sie do edytora ale nie chce zeby przez 2 sezony nie mogl grac, a miałem tak w przypadku Nelsona Rivasa. Z góy dzieki.

snatch Partyzant

0
10.05.2009 00:08    #1
Musiałbyś dodać mu obywatelstwo UE, ale przy okazji zacząć nową grę.

Osobiście polecam zaproponować mu nowy kontrakt na takich samych warunkach. Po podpisaniu zawodnik automatycznie dostanie pozwolenie na pracę. U mnie działa w 100%.

Użytkownik uznał post za pomocny

paziu Młody aktywista

0
10.05.2009 00:12    #2
Jeśli mnie pamięć nie myli to 'ppr' oznacza potrzebuje pozwolenia na prace.. To jeśli chcesz korzystać z edytora to nadaj mu obywatelstwo brytyjskie lub zwiększ liczbę meczów w reprezentacji a wtedy powinien otrzymać pozwolenie.

Edit: jeśli korzystasz z edytora czasu rzeczywistego to nie musisz rozpoczynać nowej gry. j.w.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.05.2009 o godz. 00:13

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
10.05.2009 00:15    #3
FMRTE i daj mu narodowość państwa Unii :] Wtedy zaproponuj mu nowy kontrakt, a on przyjmie i dostanie pozwolenie na pracę. Po wszystkim możesz mu usunąć drugą narodowość.

Edit: Uprzedzony :]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.05.2009 o godz. 00:15

lucasinho.blox.pl

snatch Partyzant

0
10.05.2009 03:02    #4
Nie polecam bawienia się edytorem czasu rzeczywistego - kiedyś bawiłem się nim w FM 08 po czym save urósł do kilkuset MB w porównaniu do tego niemodyfikowanego. Doszło do tego mimo tego, że wcale nie robiłem dużo zmian w grze. Tak więc jeśli masz ograniczone miejsce na dysku to lepiej uważaj :P

Bartez Przodownik pracy

0
10.05.2009 08:56    #5
[quote=snatch]Musiałbyś dodać mu obywatelstwo UE, ale przy okazji zacząć nową grę.

Osobiście polecam zaproponować mu nowy kontrakt na takich samych warunkach. Po podpisaniu zawodnik automatycznie dostanie pozwolenie na pracę. U mnie działa w 100%.[/quote]

Drugie obywatelstwo Unii owszem, ale gry zaczynaćod nowa nie musi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution