Słaba forma

lecho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2008, 22:56    Pytanie
Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale na początku sezonu wygrałem 4 mecze z rzędu. piłkarze byli wybiegani, szybko podejmowali decyzje na boisku, walczyli, zagrywali świetnie piłkę, nie dali się kiwać itd. A z każdym następnym meczem zrobiło się coraz gorzej. może nie chodzi o wyniki bo akurat mój zespół spisuje się w rozgrywkach na miarę oczekiwań, ale chodzi o zachowanie zawodników na boisku - grają jakby byli naćpani. rozglądają się z piłką przy nodze w nieskończoność, łatwo dają sobie odbierać piłkę. Morale w drużynie wysokie.

longer91 Młody aktywista

0
26.11.2008 23:20    #1
moze grasz inna taktyka. moze masz mniej zgrany team niz na poczatku sezonu. ale zapewne chodzi o poziom, w lidze sa w miare rowni przeciwnicy, a w sparingach mogles grac ze slabszymi, duzo slabszymi zespolami

nyczu Partyzant

0
27.11.2008 08:51    #2
Spróbuj zagrać szybkim tempem,oraz krótkimi podaniami do nogi albo na wyjście.
Wiesz,jak to nie pomoże,to może zawodnicy są już lekko przemęczeni..i nie poruszają się tak szybko.

fpskora Partyzant

0
27.11.2008 15:53    #3
Pytanie - jaką mają kondycję, na jakim poziomie (jeśli niskim- 70-80%- to może trening za mocny)? może być też taktyka, sposób podań- choć ja w przeciwieństwie do nycza dałbym podania bezpośrodnie. A może tempo, ale raczej włączyłbym wolniejsze skoro na szybkim i tak nie dają rady. A może stali się inteligentniejsi i więcej myślą na boisku, dlatego tak wolno grają? ;P ale to jest inteligencja nie idąca w parze z bystrością. A poważnie - próbuj zagrać ze dwa-trzy mecze oglądając je w całości. Przyjżyj się dokładnie grze zawodników. Może wypatrzysz jakieś inne problemy.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
27.11.2008 15:59    #4
Wypalili się. Może grasz ciągle jednym składem, bez rotacji i są przemęczeni? Pewnie trening dajesz ostry i są niezadowoleni tzn obciążenie WYSOKIE. Np. Mati F. zawsze grał genialnie, od jakiegoś czasu traci formę. Spojrzałem, i ma że " niezadowolony z intensywności treningu" ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution