Rodacy

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.03.2007, 14:33    Pytanie
czesc mam pytanie a mianowicie chodzi o to ze:
Prowadze reprezentacje Polski.Lukas Szukala ma kilka meczy w repre U-21.Czy Niemcy moga mi go odebrac czy moze juz tylko wystapic w reprezentacji Polski??

tuptus Młody aktywista

0
12.03.2007 21:42    #20
Może podebrać. Jeśli ma podwójny paszport i zagrał w reprezentacji młodzieżowej danego kraju, to seniorska repra innego może go powołać. Przykład- Ben Sahar, Miroslav Klose, Lukas Podolski. Tych dwóch ostatnich po występach w niemieckiej młodzieżówce chcieli grać dla Polski, ale nikt się nimi nie zainteresował.

A jeśli macie pieprzyć bez sensu i wprowadzać w błąd, to sobie darujcie.

wlodi Partyzant

0
12.03.2007 22:20    #21
tuptus:Sam wprowadzasz w błąd a najbardziej mnie rozwaliło z Klose przecież to sprzedawczyk i mówi ze nigdy nie czuł sie Polakiem i że zawsze chciał grać dla Niemiec!

Opanuj się, nikogo nie będziemy nazywać tutaj sprzedawczykiem, tym bardziej, że używając takiego terminu pokazujesz tylko swoją niewiedzą na temat tej konkretnej sytuacji, a także niewiedzę dotyczącą słów jakich używasz.
-Reaper

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
13.03.2007 09:18    #22
Tuptus ma rację. Gra w młodzieżówce nie przekreśla szansy na grze w seniorach innego kraju. Nie wiem czy jak to jest w FM, ale pewnie tak samo.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
13.03.2007 09:20    #23
Nie wiem jak to jest*
PS. Nie gadajcie jak nie wiecie, ok? Bo aż żal czytać niektórych komentarzy, w stylu 'wydaje mi się', 'moim zdaniem', itp.

wlodi Partyzant

0
13.03.2007 14:06    #24
On mi mogę być nie wiedzący ale jestem patriotą i krew mnie zalewa jak koleś który urodził się na POLSKIEJ ziemi mówi że nic nie zawdzięcza Polsce!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution