Raport scouta

Dawka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2009, 13:52    Pytanie
Witam wszystkich,

Mam pytanie odnośnie raportów scoutów. Stworzyłem shortlistę młodych i tanich graczy. Teraz chciałbym, aby któryś ze scoutów sporządził mi o nich raporty, tak jak w przypadku wysłania go "w teren". Wiem, że można zaznaczyć wszystkich i wówczas systematycznie scout będzie przynosił mi raporty. W tym jednak problem. Jeśli moja lista zawiera ok. 2000 zawodników całą skrzynkę będę miał zawaloną raportami. I tutaj właśnie pojawia się moje pytanie, czy da się jakoś wyłączyć powiadomienia w skrzynce typu "Scout przedstawia raport, którego tematem jest Ronaldinho". Niech po prostu po cichu robi swoje, a ja potem sobie przeglądnę wszystkich zawodników, których raporty sporządził scout.

Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam!

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.01.2009 14:15    #1
Za to odpowiada rubryka wiadomości. Jeżeli klikniesz ją, to pokażą ci się tylko te raporty no ale też trochę innych rzeczy, ale pierdoły to są np. sprawozdanie z treningów. Po daniu raportów przez scoutów, których dostaniesz full możesz przecież kliknąć zaznacz wszystkie, oznacz jako przeczytane, a potem przeglądasz sobie wybrane proflie. Ale jeśli chodzi o to, żeby nie pokazywały się wiadomości, w których są te raporty z tego co wiem to się tego nie da

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.01.2009 14:32    #2
Nie ma takiej opcji, możesz jedynie odfiltrować newsy, wybierając z paneli, które działy cię interesują. Nie da się ustawić, aby tych raportów nie było.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution