Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Dawus Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
18.08.2008 00:44    #4020

[quote=augustowski]Dawus, a jak to teraz jest w lidze angielskiej, piłkarze poza UE czekają na pozwolenie o pracę, bo widzę masz kilku graczy z Brazylii i Meksyku :D ? [/quote]
Niestety nadal obowiązuje pozwolenie o prace ale ci brazylijczycy i meksykanie otrzymali je po odwołaniu lecz jeśli i to nie pomorze wypożyczam ich do Śląska Wrocław(mój klub filalny) i tam czekaja na polskie obywatelstwo zrobiłem tak min. z matiasem Cahaisem z boca oraz shermanem cardenesem

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 00:48    #4021
[quote=szymon91]@Dawus
gratulacje ;) swoją drogą nie myślałem, że w takim Q.P.R. jest taka kasa na transfery na początku ;o[/quote]
Dzięki za gratujacie ale to jescze nie koniec suksesów teraz po wzmocniniach zamierzam podbić lige mistrzów po ostatnie lata to zaledwie ćwierćfinał i półfinał.
Ja też przychodząc do klubu niewiedziałem że tam jest taka kasa ( tylko mogłem podejrzewać bo słyszałem że jego właścicielem jest jakiś multimlioner)

augustowski Partyzant

0
18.08.2008 00:49    #4022
Dawus tylko jak ich wypożyczałeś do Ślaska Wrocław w jeżeli ich nie mogłeś kupić bo nie dostali pozwolenia o pracę?

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 00:53    #4023
[quote=augustowski]teraz pewnie będzie jeszcze większa :D szansa na grę w LM, prawa do transmisji TV :D [/quote]
oczywiście, już po zajęciu 2 miejsca w lidze oraz półfinał ligi mistrzów w sezonie 2009/2010 na transfery otrzymałem 57 mln euro :-) lecz kase szybko zainwestowałem poprzez kupno carlosa teveza (40 mln euro) manchester united oraz gonzalo rodrigueza (17 mln euro) fc villareal

szymon91 Partyzant

0
18.08.2008 00:55    #4024
kupić mógł, mając taki klub filialny, ale poza wypożyczeniem ich nie mógł zrobić z nimi nic innego ;] nie mogli grać po prostu... tak jak zimą Manchester kupił Manucho i wypożyczył go do Panathinaikosu, bo nie dostał pozwolenia na pracę :))

augustowski Partyzant

0
18.08.2008 00:56    #4025
[quote2=Dawus][quote=augustowski]teraz pewnie będzie jeszcze większa :D szansa na grę w LM, prawa do transmisji TV :D [/quote]
oczywiście, już po zajęciu 2 miejsca w lidze oraz półfinał ligi mistrzów w sezonie 2009/2010 na transfery otrzymałem 57 mln euro :-) lecz kase szybko zainwestowałem poprzez kupno carlosa teveza (40 mln euro) manchester united oraz gonzalo rodrigueza (17 mln euro) fc villareal[/quote2]

widzę szalejesz, dla mnie płacenie za piłkarzy tyle kasy mija się z celem, wole szukać talentów, promować je i sprzedawać za grubą kasę :D hehe tak czy siak czekam z niecierpliwością na dalsze sukcesy :D

augustowski Partyzant

0
18.08.2008 00:57    #4026
szymon91 dzięki za info :D

szegemege! Partyzant

0
18.08.2008 00:57    #4027
[quote=augustowski]Dawus tylko jak ich wypożyczałeś do Ślaska Wrocław w jeżeli ich nie mogłeś kupić bo nie dostali pozwolenia o pracę? [/quote]

W Anglii jest coś takiego, że zawodnik nie musi dostać PnP, aby być zawodnikiem danego klubu.
Nie może on grać, ale może być wypożyczony.

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 00:58    #4028
[quote=augustowski]Dawus tylko jak ich wypożyczałeś do Ślaska Wrocław w jeżeli ich nie mogłeś kupić bo nie dostali pozwolenia o pracę? [/quote]
Jeżeli pracujesz w danym klubie jakiś czas prosząc zarząd o klub filalny masz wybrać rodzaj np: współpraca finansowa i jest rownież dostępna pozwolenie o prace dzięki czemu możesz ich wypożyczać do wybranego klubu puki nie dostana obywatelstwa na tekiej zasadzie działa Arsenal Londyn z ud salamanca

augustowski Partyzant

0
18.08.2008 01:01    #4029
już rozumiem :D w sumie nie grałem nigdy w ligę angielską :D ciekawie to wszystko wymyślili...

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution