Witam. Pierwszy post na tym forum

Co do moich osiągnięć menedżerskich powiem tyle - rok 2036. Prowadziłem 3 kluby. Jeśli chodzi o bazę danych gry to ustawiłem ją na Małą, tyle że zażyczyłem sobie wszystkich piłkarzy pochodzenia rumuńskiego. Na początku wybrałem Polonię Bytom. W roku bodajże 2012(lub 2013) zdobyłem Ligę Mistrzów po raz pierwszy. Oczywiście od roku 2010 Nieprzerwanie Polonia Bytom zdobywa Mistrzostwa Polski.. ogólnie ma ich już prawie 30. Budżet klubu wynosi 756 mln euro. Menedżer Tomasz Fornalik otrzymuje pokaźny budżet na transfery - 200 mln euro. Ja teraz pracuję w Wiśle Kraków, średniaku polskiej ekstraklasy. Wcześniej podjąłem się pracy w Widzewie Łódź. Podczas pracy tam cały czas byłem na 2. miejscu w końcowej klasyfikacji, tuż za wspomnianą już Polonią. Pochwalić się mogę 2 zwycięstwami Pucharu UEFA oraz Półfinałem Ligi Mistrzów(Polska Liga ma 2 miejsca na grę w CL, jedno na P UEFA, jedno na Intertoto CL dla zdobywcy Pucharu Polski). Zrezygnowałem z pracy w Łodzi i podjąłem się pracy w krakowskiej Wiśle,której jestem kibicem w realnym świecie. Nie osiągnąłem jak na razie żadnych znaczących sukcesów. 3. miejsce to wszystko na co stać było moich graczy na koniec sezonu. "Czemu ten mitujący kretyn nie zapoda jakichś screenów?!" - pytacie. Otóż od roku bodajże 2024 do gry wkradł się jakiś bug. Jeżeli wejdę w historię byle jakiego piłkarza to wyświetla mi się informacja, że grał w klubie Unirea Urziceni i w ostatnim sezonie trafił do mojego klubu. Mam nadzieję, że uwierzycie w moją smutną przygodę z Football Managerem.
Pozdrawiam.
PS:Ciekawostką jest fakt, że 90% piłkarzy polskiej reprezentacji stanowią naturalizowani rumuni.
PS2:Ta gra(a dokładniej ten save) pochłonęła prawie wszystkie nocki moich zeszłorocznych ferii, jak widać teraz to wszystko poszło na marne, ale niezapomniane wrażenia pozostają...
PS3:Zapomniałem dodać, że cała ta historia była rozgrywana w FM 2007.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.07.2008 o godz. 15:38
Najnowsze posty