Hmm..nie moge mieć takiej kasy w Wiśle???To policz sobie kolego dobrze:ile się dostaję w LM za awansy do poszczególnych faz rozgrywki..przy tym rozgrywając tyle meczy zawsze z biletów uzbiera się konkretna sumka a Sikora słaby..hmm..może nie jest najmłodszy,ale nie jest słaby do tego obunożny(!)(poza tym u mnie nie gra 1 zawodnik).."słabiutki Sikora": gram na 8.0.0,co jest kluczowe dla napastnika..opanowanie,gbp,wykańczanie,szybkość
http://www.bankfotek.pl/view/100429
Wiesz co po co miałbym tu wypisywać bzdury??Jeśli bym,wiedział,że to nieprawda to nie miałbym z tego żadnej satysfakcji.
I jak nie mogłem ładować najlepszym goli sikorom skoro ładowałem..jasne pewnie dokonałem modyfikacji w silniku meczowym ,czy coś takiego..heh..blaszek przyłóż się do gry to po jakimś czasie też będziesz miał wyniki z taką drużyną jak Wisła..a najlepiej jakbyś przyłożył się już parę lat temu..bo ja grałem i w 03/04 i w FM 2005..i FM to jest taka fajna gra,że jak ktoś mocno kombinuje to ma szanse osiągać sukcesy

..Ot mentalność niektórych Polaków :"skoro mi się nie udało ,to jakim cudem on to osiągnął,musiał oszukiwać,kraść itd.najlepiej podważe publicznie jego dokonania" ( vide sprawa tzw. TW "Bolka"..chociaż młodszych kolegów może to nie obchodzić)
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 11.07.2008 o godz. 09:00
Najnowsze posty