Problem ze mna?

kuba.j.g. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.07.2008, 11:05    Pytanie
Gram od tygodnia w FM08 Wisłą Kraków. Dwa razy do tej pory mnie zwolnili, raz zająłem na koniec pierwszego sezonu gry 7 miejsce. Dokonuje transferów, zawodnicy którzy przychodzą określani sa mianem wzmocnień lub kluczowych pikarzy a jednak przegrywam. W meczach zazwyczaj posiadam przewagę w posiadaniu piłki, w ilości oddanych strzałów celnych czyli w pomocy i ataku raczej nie mam problemów natomiast co ja mam zrobić z obroną? W bramce Janukiewicz a w lini 4 osobowego bloku obronnego Kikut, Hernani, Cleber i Dudka. Kupiłem przed nowym sezonem Kleina z Czech i jakiegos brazylijczyka ale liczba strzelonych mi goli nie stadła a wyniki obrony sie nie poprawiły. Gram taktyką 4-4-2 z ofenywnie ustawionymi bocznymi pomocnikami. Poradzcie cos bo mnie juz roznosi normalnie.

Vergil Młody aktywista

0
27.07.2008 14:50    #10
Omega coś agresywny dzisiaj jesteś. Do wszystkich się czepiasz

[quote=omega]I defensynie nie radze grac... nawet z mocniejszymi od Ciebie[/quote]

Dlaczego nie?? Ja nigdy nie grałem defensywnie ale w Fmie 08 znakomicie się spisuje.

A tak do tematu może ustawisz sobie libero który by w razie błedów obrońców mógłby jeszcze coś poradzić

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.07.2008 o godz. 14:51

El Fenomeno

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.07.2008 14:52    #11
Agresywny, ale w tym przypadku ma trochę racji. Bynajmniej w dwóch pierwszych linijkach.

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.07.2008 15:00    #12
Jeszcze jedno: nie radze grać wysolo w obronie, bo cleber to nie jest szybki obrońca. Nie radze grać na spalone, może zmniejsz pressing samych O Ś, może pomoże.... no i oczywiście graj brońcami w obronie, jak ktoś już napisał.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.07.2008 16:32    #13
Ale moim zdaniem podstawowym błędem jest:

[quote=kuba.j.g.] W środku obrony wystawiam najczęściej Kislyaka i Jirsaka bo nieźle grają w ofensywie [/quote]

To może jeszcze ustaw Pawełka w ataku i Brożka na bramce bo nieźle strzela....

Ustaw jakichś nominalnych O Ś a nie kombinujesz, a dalej to tak jak omega napisał trzeba ustawic indywidualne instrukcje..

EDIT: Zmień nazwę tematu

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.07.2008 o godz. 16:34

kuba.j.g. Partyzant

0
27.07.2008 17:29    #14
E tam nie czepiajcie sie:) Oczywiscie Kisyaka i Jirsaka wystawiam w pomocy. Gram: Janukiewicz-Kikut, Hernani, Cleber, Dudka-Henry (młody anglik ale bardzo dobry), Nowak (kupiony z Korony), Cantoro, Kislyak (lewy of. pomocnik)-Jirsak (ustawiony za napastnikiem), w ataku francuz Bourhani.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution