Problem z uruchomieniem ligi

KODI91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2007, 18:00    Pytanie
Witam.
mam problem z uruchomieniem ligi...a mianowicie wybieram jakas lige daje start i sie wczytuje po kolei...po wczytaniu kursor zamienia sie w pileczke...i nic. gra ciagle jest w tym punkcie i nic sie nie zmienia, w managerze zadan pisze brak odpowiedzi (jakby gra sie zawiesila?) nie wiem co mam z tym zrobic...prosze o pomoc...

mam wersje 7.0
1.8Ghz
512ram.

KODI91 Partyzant

0
17.07.2007 18:47    #10
nie wiem...dlaczego tak sie robi...na poczatku dobrze mi dzialalo ale pozniej wlasnie cos pokombinowalem w opcjach z tymi buforowaniami bo mialem w polowie po polsku w polowie po angielsku ... i jak tam pokrecilem to nie moge teraz zaladowac ligi zadnej.

big0sS Partyzant

0
18.07.2007 00:01    #11
Mam ten sam problem . Irytuje mnei to , chcialbym zagrac wkoncu gre jakims nowym zespolem ale nie moge . Musze bazowac na seve'ach ktore mam . yh . Rowniez prosilbym o pomoc w tej sprawie .

Carrot Młody aktywista

0
18.07.2007 07:21    #12
KODI91 (i ty big0sS tez ;) )... odpowiedz mi tyko czy wylaczyles sobie tryb pelnoekranowy a wczesniej w nim grales? bo jesli tak to chyba zam odpowiedz na twoj problem... :P

big0sS Partyzant

0
18.07.2007 11:38    #13
Carrot : Tak .

Carrot Młody aktywista

0
18.07.2007 18:05    #14
a wiec jesli grales w trybie pelnoekranowym, a teraz zaczales grac w oknie to czasami wlasnie tak sie dzieje... okno czasem sie jakby zacina i nic nie idzie. ale to tylko pozory, bo tak naprawde gra sie laduje normalnie tylko wy tego nie widzicie... mialem dokladnie tak samo kiedy zmienilem swoje ustawienia i zaczalem ladowac nowa gre i nawet teraz tak czasem mam bo tego sie poprostu nie da zmienic :P. obraz okna poprostu jakby zamarza :P moze to troche dziwnie wytlumaczylem ale chodzi mi o to ze mmo ze wyglada ze gra sie nie laduje to tak naprawde to wszystko idzie normalnie. sprobuj uruchomich jakas jedna lige, tak zeby nie ladowalo sie za dlugo poprostu zeby bylo jak najszybciej i zobaczysz... zaladuje sie troche i okno sie zatnie :) ale nic nie boj tylko poczekaj pare chwil / min Gra sie na bank zaladuje. wtedy zobaczysz ze nic nie ejst zwalone tylko poprostu nie widzisz "tworzenia sie gry" i zaladuj sobie wsyztsko tak jak chciales i tylko czekaj... a bedzie ok :D obieuje;)

sorki ze tak sie rozpisalem ale nie umialem tego inaczej wyjasnic, mam nadzieje ze wszystko jest przejzyste i zrozumiale :)

big0sS Partyzant

0
18.07.2007 18:20    #15
Czekalem juz wczesniej . Gra sie ladowala faktycznie , ale chodzila strasznie wolno tak ze nie dalo sie grac . Mimo wszystko dziekowa , postaram sie cos z tym zrobic jeszcze .

Carrot Młody aktywista

0
18.07.2007 19:19    #16
u mnie chodzi normalnie:D mimo tego glupiego ladowania sie... :/ wiec nie wiem w czym problem... :(

jender17 Partyzant

0
18.07.2007 19:45    #17
Skoro gr już Ci się ładuje to włącz w opcjach buforowanie skórki. Wtedy gra na pewno będzie chodzić szybciej. Na prędkość gry mają też wpływ inne programy działające w tle. Może masz jakiegoś antywira.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution