Problem z transferem.

Pyskaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2012, 08:35    Pytanie
Dobry.
No więc mam taki problem, a może po prostu nie wiem jak to rozwiązać. Chciałbym kupić Schennikov'a ze CSKA Moskwa, jest on co prawda wypożyczony do Heraclesu, składam ofertę i tak jakby nie dochodziła. Jest napisane, że nie może grać Schennikov w więcej niż 2 klubach, ale składam, żeby przeszedł w najbliższym terminie - nic, po sezonie - nic. Tak jakbym w ogóle nie składał mu oferty ;p.

Poniżej zamieszczam screenshot'a z tym, co jest napisane kiedy chcę złożyć mu ofertę.

http://image(...)sfe.png/

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.07.2012, 08:43

Egomaniac Partyzant

0
30.07.2012 08:47    #1
No właśnie jest napisane, że grał już w dwóch klubach i przed 1.7.2012 nie może grać w żadnym innym klubie. Zagrał napewno kilka meczów w Europie w barwach CSKA i teraz na wypożyczeniu, a jak mówią zasady w sezonie nie można grać więcej niż w 2 klubach. Ty byłbyś już 3. Sciągnij go na początku kolejnego sezonu.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Pyskaty Partyzant

0
30.07.2012 08:49    #2
Czyli nawet jeżeli teraz w okienku zimowym chciałbym go ściągnąć z opcją (przyjdzie po sezonie) to nie ma szans by złożyć ofertę tylko muszę czekać do następnego, tak ;) ?

Egomaniac Partyzant

0
30.07.2012 11:01    #3
Chyba tak skoro nie możesz go kupić. ;) Przyznam, że trochę to dziwne, po powinna być opcja transferu po zakończeniu wypożyczenia. ;)
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

heaieono Partyzant

0
30.07.2012 15:04    #4
Cos ten fm Cie oszukuje, ostatnio kupilem zawodnika z liverpool'u (junior lewa obrona nie pamietam jak sie nazywa ;p) gral w 1 skladzie the reds i pozniej byl wypozyczony do innego klubu(ten sam sezon). NOrmalnie go kupilem, przeszedl tyle ze nie mogl grac w meczach o stawke.

022 Partyzant

0
30.07.2012 20:48    #5
Nie mozesz kupic zawodnika bedacego na wypozyczeniu z klauzula wykupu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.