Problem z reputacją lig, z uzyskaniem obywatelstwa i tp.

RobinGG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.06.2010, 09:45    Pytanie
Witam, otóż mam taki problem, że zawsze po 1 rozegranym sezonie mam tak że wszystkie kraje europejskie nie są członkami Unii Europejskiej! i np chcąc w Anglii zatrudnić Hiszpana czy Włocha musi uzyskać pozwolenie na pracę! dalej pojawia się taki problem że, każde państwo ma ustawione rok do otrzymania obywatelstwa danego kraju! i jest problem z reputacją lig, liga angielska ma np 10, aa litewska 25! o co chodzi? Nie pierwszy raz mi sie takie coś przydażyło i zawsze mam tak po sezonie i nawet ustawienie krajów na ue w edytorze nic nie zmienia dalej wołają pozwolenia na prace z każdego kraju europy! co to się mogło stać z FM??

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
13.06.2010 10:12    #1
Tak głupio zapytam - oryginał?

Poza tym bawiłeś się z bazą/dodatkami?
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

RobinGG Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
13.06.2010 10:17    #2
Witam tak Oryginal, a dodatki tak mam dodatki z Ligami z innych krajów. Jak Litwa, Łotwa i tp. A w bazie danych nic nie zmieniałem gram na łatce 10.3

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution