Pozwolenie na prace, po raz 100 ;)

nett7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2007, 23:49    Pytanie
witam, wiem ze tych tematow bylo mnostwo i ze w FAQ jest wyjasniona kwestia pozwolenia na prace ale odpowiedzi na moj problem nigdzie nie znalazlem..

chodzi o to ze mam pilkarza ktory jest juz u mnie w klubie ale ma obok nazwiska ikonke PPr, mialem juz tak kiedys z Carlosem Vela w Arsenalu ale nie gralem wtedy dlugo wiec nie dowiedzialem sie nic wiecej na ten temat.
Kiedy ten pilkarz dostanie pozwolenie? probowalem juz wszystkiego, szukalem w grze czy mozna jakos w ogole poprosic o przyznanie mu obywatelstwa itp, w koncu w edytorze czasu rzeczywistego pozmienialem dla proby pare rzeczy:
zwiekszylem liczbe wystepow w reprezentacji- nic nie dalo,
zmienilem mu narodowosc- to zadzialalo ale nie chce tak grac..

czy ktos wie co moge zrobic zeby ten pilkarz dostal obywatelstwo? albo chociaz ile musze czekac az ktos sie nim zainteresuje..?
z gory thx ;)

SyZtem Przodownik pracy

0
22.05.2007 01:38    #1
Znajdz (jezeli jeszcze nie posiadasz) klub filialny z Belgi, wypozycz tego zawodnika tam. Po 3 latach gry w belgijskiej lidze, zawodnik powinien otrzymac belgijskie (europejskie) obywatelstwo i pozwolenie na prace ma zapewnione.
Dluzszym i gorszym sposobem jest trzymanie go w klubie przez min. 5 lat (tyle trzeba czekac na obywatelstwo angielskie) i taka sama sytuacja jak w pierwszej sytuacji.

Szaman Partyzant

0
22.05.2007 14:14    #2
Nie trzeba wysyłać zawodnika do fili w Belgi na 3 lata wystarczy wysłać na 1 rok i starać się przedłużyć kontrakt wtedy w większości przypadków dostaje warunkowe pozwolenie.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
22.05.2007 15:13    #3
jezeli nie jest to pikarz z europy a na ty wychodzi to musi dotsac obywatekstwo jednego z krajow ue zeby to zrobic to zawodnik musi grac w jakis takim klubie najl;epiej jak sie ma klub filialny z eu i wtedy sie go tam wypozycza i po jakis czasie dostaje obywatelstwo a w faq i zasadach jest dokladniejszy opis tego co trezba zrobic w takich sytuacjach wiec trezba szukac i czytac ale zrob taki jak mowie ci ja i wielu innych managerow by ci powiedzialo

Demq Partyzant

0
22.05.2007 15:19    #4
Wypożycz do Hiszpanii- tam starczą ok. 2 lata do otrzymania hiszpańskiego obywatelstwa

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.05.2007 15:23    #5
jak bedzie siedział u ciebie w klubie to raczej się nie doczekasz na pozwolenie chyba najlepszym sposobem na to są kluby filialne z Belgi ale tu jest też problem bo jak masz słaby klub z Belgii to twój piłkarz nie będzie chciał tam iść. Dlatego ja zazwyczaj nie kupuje zawodnika który nie dostał pozwolenia wole odczekać rok czy pół roku i spróbować znowu jak go nikt nie wykupi

The Game Młody aktywista

0
22.05.2007 16:24    #6
A jeżeli chcesz użyć edytora i nie zmienieć mu obywatelstwa to po prostu dodaj mu 2 np. z hiszpani:))

nett7 Partyzant

0
23.05.2007 00:23    #7
w edytorze nie da rady wlasnie dodac 2 obywatelstwa, a przynajmniej ja nie znalazlem takeij opcji a mam chyba najnowszy.
z tymi wypozyczeniami to wiem, ja wlasnie chcialem zeby on od razu gral no ale kit jak nie da rady to bede musial go wypozyczyc i nie ma bata ;] niedawno wzialem watford jako klub filialny wiec narazie nie ma mowy o nastepnym, ktorym ewentualnie moglby byc jakis klub z belgii no ale lato sie zbliza, a to bylo zima, wiec juz niedlugo moze wejdzie w gre taka opcja ;]
btw z ktorej ligi brac najlepiej klub filialny jesli chcialbym przede wszystkim promowac klub i zarabiac dzieki tej wspolpracy, a takze wylapywac ewentualne perelki z tego klubu? moze jakis z ktorejs z ameryk?
btw2 ;] czy jesli watford awansowal by do premiership to automatycznie przestal by byc moim klubem filialnym? teraz jest chyba na 10 miejscu w coca cola ale szanse wciaz ma ;]

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.05.2007 07:39    #8
najlepiej sie zarabia na klubach z USA Japoni i Chin a w USA można znależć gwiazdki w Japoni raczej też. Jeśli Watford awansuje przestanie być twoim klubem filialnym

Yodassss Młody aktywista

0
16.06.2007 21:36    #9
Wybaczcie, że odkopuje temat, ale nowego nie chce zakładać.

Czy o pozwolenie na pracę można prosić w nieskoczoność? Próbuję sprowadzić Andrade do Conference Krajowego i on sam się zgadza, ale za nic nie chcą mu przyznać obywatelstwa. Próbuje chyba już 20 raz i nic. Peru jest na 55 miejscu w rankingu, więc ten powód odpada. Co muszę zrobić żeby on otrzymał obywatelstwo? To samo tyczy się Waltera Luna, też Peruwiańczyka ...

Próbuję również wypożyczyć Algierczyka z Notthingam Forest, ale nie mogę, gdyż ... potrzeba pozwolenie na pracę o_O

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution