Witam ponownie.
To kolejny temat nie na sufler, ale mimo wszystko pragnę poinformować wszytkich, że jestem w trakcie prac nad apdejtem ligi polskiej z sześcioma klasami rozgrywek. Na chwilę obecną mam podmienione wszystkie zespoły ze wszystkich lig
To kolejny temat nie na sufler, ale mimo wszystko pragnę poinformować wszytkich, że jestem w trakcie prac nad apdejtem ligi polskiej z sześcioma klasami rozgrywek. Na chwilę obecną mam podmienione wszystkie zespoły ze wszystkich lig

Sam sobie zrobisz do drużyny, która Cię interesuje zawodników
. Ale koło mojego miejsca zamieszkania jest drużyna która gra w A klasie .I nawet sobie sam ją moge zrobić bo sam w niej zaczynałem ''kariere'' i do tej pory znam cały sztab i 3/4 zawodników.Ale jesli bede grał przeciwko samym szarakom przez 3 sezony kariery zanim dojde do np. 3 ligi to pewnie sie znudze grą jak i wielu graczy którzy zaczną grać od 6 ligi .I nie najedzam tutaj na prace Barteza a raczej podziwiam go bo wiem jaki ogrom pracy w to wkłada ale może niech twórcy różnych updatów połączą siły i niech stworzą jeden wielki mega update 
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty