podania bramkarzy

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2009, 13:23    Pytanie
Otóż mam problem z bramkarzami. Mam ustawione polecia dla bramkarzy żeby zostawiali piłke obrońcy, a oni prawie za kazdym razem wykopuja daleko pilke pod nogi rywali.
Co mam z tym zrobic???

niemamocnych Partyzant

0
28.01.2009 13:51    #1
pobiegać po pokoju u mnie zawsze działa...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.01.2009 14:44    #2
[quote=niemamocnych]pobiegać po pokoju u mnie zawsze działa...[/quote]
jak nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz wogóle :P

Goldberg pokaż całe polecenia indywidualne dla bramkarza

Goldberg1987 Partyzant

0
28.01.2009 16:00    #3
O to indywidualne polecenia dla bramkarzy - http://s1.za(...)jpg.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.01.2009 o godz. 16:02

Inkwizytor Partyzant

0
28.01.2009 16:25    #4
Skróć maksymalnie podania (suwak w lewo) i ewentualnie dodaj z listy "wyprowadzaj piłkę do" gracza, któremu bramkarz ma piłkę zostawiać (np. van der Waal). Powinno pomóc.
Oczywiście nie spowoduje to, że golkiper wszystkie takie piłki będzie podawać krótko. Pewnie jest to jeszcze związane z jego atrybutami np. Ekscentrycznością...

Użytkownik uznał post za pomocny

Piotr Sebastian Młody aktywista

0
28.01.2009 22:49    #5
[quote=niemamocnych]pobiegać po pokoju u mnie zawsze działa...[/quote]

Wiem, że nie w temacie, ale... GRATULACJE!
Prawie mnie skręciło ze śmiechu :-)

Ale skoro się już odezwałem, to i autorowi coś podpowiem, bo mi gotowi dać "Reakcjonistę" i będzie wstyd :-)
Otóż proponuję sprawdzić bramkarzowi atrybut koncentracji oraz decyzji. Jezeli są niskie to oni po prostu Cię "nie słuchają" i tyle! Jezeli nie to zmień im podania na krótkie, ogranicz swobodę taktyczną do minimum i jeszcze nastawienie na ultradefensywne. Powinno pomóc.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.