Odblokuj: brak zezwoleń na pracę

robotnik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.02.2013, 20:57    Pytanie
Witam!
FM 13 oferuję odblokowani takich opcji jak nieograniczony scouting, lub wszyscy piłkarze zainteresowani. Mnie szczególnie interesuje brak zezwolenia na pracę. Słyszałem że można jakoś wykupić tą opcję przez steam lecz nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji (jeśli ktoś wie, proszę o szczegóły).

Z pytaniami zapraszam do Suflera
Szemek

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.02.2013, 14:06

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.02.2013 21:01    #1
Wejdź w grze w sklep(menu glowne, przycisk w dolnej belce).
I tam juz powinienes znaleźć ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.02.2013 o godz. 21:01

Pery86 Partyzant

0
09.02.2013 11:37    #2
Hej, a czy da się odblokowania użyć w już rozpoczętej grze? Bo mam wykupione i cały czas mam ją w sklepie -> portfel.

robotnik Partyzant

0
12.02.2013 21:28    #3
Wykupiłem "brak zezwoleń na pracę" i też mam problem że nie wiem jak to aktywować (podczas trwające rozgrywki, jak i nowej dalej nie mogę kontraktować zawodników spoza Eu).
Zauważyłem jedank w FM-owym sklepie, taki aneks przy pozycji Brak zezwoleń na prace: "Odblokujesz tę opcję automatycznie , jeśli wykażesz zapał i zaangażowanie przy rozwoju wychowanków" . Myślałem że przy wykupie tej opcji, ten wymóg jest znoszony z automatu, nie trzeba robić żadnych zadań. Stąd moje pytanie jak mam wykazać zapał i zaangażowanie przy rozwoju wychowanków (może to być różnie interpretowane) i ile czasu na to potrzebuję.
Zaznaczam że jestem zdesperowany i bardzo proszę o pomoc.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.02.2013 22:42    #4
nie jest przypadkiem tak, ze mozna to wykupic albo zrobic ta "misje" z mlodziezowcami? Najlepiej napisz do SI albo CD Project(?) zeby pomogli Ci z tym skoro wzieli kase a nie dziala.

mmm Młody aktywista

0
13.02.2013 05:52    #5
może problem leży gdzie indziej? opcje te działają tylko w trybie classic a może ty próbujesz w normalnym trybie?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution