Niemcy i Holandia

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.05.2007, 01:26    Pytanie
Hmm.. mam pytanie bo w poprzednich wersjach Fm po instalacji patcha juz nawet tego piewrwszego, wersji 0.1 dodawana byla reprezentacja Niemiec, ktora jak wiemy w grze jest nie grywalna... w tym FM07 nie jest tez grywalna reprezentacja holandi niestetny :( a patche tej wersji tego problemu nie rozwazuja... :/ :/ ani 0.1 ani 0.2 ... macie jakies pomysly lub programy bo zrobic te 2 reprezentacje dostepne??

sefko1 Przodownik pracy

0
03.05.2007 16:29    #10
A prowadził ktoś rep. Japonii. U mnie zawsze są tam same szaraki. Niemcy i Holandia chodzą normalnie.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.05.2007 16:30    #11
U mnie tez są same szaraki. Trochę bez sensu...

Krauza Partyzant

0
03.05.2007 17:39    #12
Wystarczy dać bazę danych min. Średnią mi działa

Carrot Młody aktywista

0
04.05.2007 05:21    #13
Ok ludzie juz to zrobilem i dzieki wszystkim za pomoc :D a dla tych im nie chodza repry chin, japoni i korei to mam rozwiazanie bo strasznie sie wciagnalem w te fake pliki :D i juz mam wszystko obczajone ;) wiec luzik:D wejdzcie do tego pliku ktora baza danych gracie np 7.02, potem do folderu lnc, potem kliknijcie na folder Japonia i tam juz jest wszystko na gorze jest napis: Fake teams albo cos takego i potem za nazwami krajow : China Japan i South Korea sa "1" poprostu zmiencie to na 0... tak samo robilo sie z Holandia i Niemcami :D jak zmienicie to na 0 to juz jest ok tylko zapiszcie plik i tyle... noi zacznijcie nowa gre tam juz wszytsko bedzie ok :D ja tak zrobilem i mam wsystkie reprezentacje i wogole... wiem ze niektorzy maja problemy z liga niemiecka czy francuska gdzie zmieniaja sie nazwy druzyn na nazwy miast:/ mnie tez to denerwowalo... to poprostu w tym samym miejscu gdzie ejstescie, w tym folderze skasujcie folder o nazwie germany :D i juz gotowe;) sytuacja sie nie powtorzy nigdy wiecej :D:D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution