Cześć. Gram Borussia Dortmund i od trzeciego sezonu, a mianowicie od momentu kiedy odszedł Kuba Błaszczykowski do Chelsea cały team nie może się pozbierać - grają fatalnie w lidze. W pucharze niemiec i uefie idą jak burza, a kiedy przychodzi kolejka ligowa to odwalają manianę przegrywając ze słabiutkimi druzynami. Dziwi mnie to strasznie, probowalem roznych taktyk, rozwiazan. W sumie okazje stwarzaja, na mecz 2-3 stuprocentowe, ale kiedy Frei czy Podolski dojdą do piłki to biją świetemu Piotrowi po bramach niebios. Jedynie Robert Lewandowski wykrozystuje świetnie swoje warunki, strzela sporo głową i kończy akcje po świetnych podaniach z drugiej linii, ale pechowo łapie kontuzje za kontuzją.
W wyniku tej sytuacji u 50% zawodnikow drużyny pojawiło się "Stracił wiarę w umiejętności managera" Zarząd wściekły z powodu słabej atmosfery w zespole, kibice czekają z tasakami pod domem managera, a ja nie wiem co na to wszystko poradzic. Tu ogrywam u siebie 4:1 Tottenham, a trzy dni pozniej MSV Duisburg leje ich bezdyskusyjnie 3:1.
Jakieś rady? Tylko nie zmiana klubu
)
W wyniku tej sytuacji u 50% zawodnikow drużyny pojawiło się "Stracił wiarę w umiejętności managera" Zarząd wściekły z powodu słabej atmosfery w zespole, kibice czekają z tasakami pod domem managera, a ja nie wiem co na to wszystko poradzic. Tu ogrywam u siebie 4:1 Tottenham, a trzy dni pozniej MSV Duisburg leje ich bezdyskusyjnie 3:1.
Jakieś rady? Tylko nie zmiana klubu

Najnowsze posty