Nazwiska dla newgenów

alq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.05.2013, 21:27    Pytanie
Kochani,
mam do Was niespotykane chyba dotychczas pytanie.
Czy w oryginalnych steamowskich edytorach do FM12 oraz FM13 istnieje możliwość dodania do puli nazwisk newgenów z danego kraju nowych pozycji? Jeśli tak, to gdzie schowała się ta możliwość?
Bardzo pragnąłbym dodać kilka nazwisk, aby pojawiła się kiedykolwiek szansa na uzyskanie w grze jakiegokolwiek pana X, noszącego chociażby moje rodowe nazwisko. ;)
Z góry dziękuję za pomoc i gorąco pozdrawiam.

Bodzi1 Partyzant

0
31.05.2013 23:19    #1
Pamiętam że w którejś z wcześniejszych wersji po iluś latach zaczęli się mnożyć kopacze o moim nazwisku ;) A ponieważ mam nazwisko bardzo mało popularne, więc na 99% newgeni zaczęli się tworzyć od nazwiska mojego managera :) niestety w edytorze raczej nie ma takiej opcji. Jednak zapewne wystarczy że stworzysz kilku piłkarzy (im więcej tym pewnie lepiej) o danym nazwisku i po kilku latach powinni się pojawiać tak samo nazwani newgeni :) najlepiej stwórz jakichś ogórów w wieku 40 lat z potencjałem 10 i bez drużyny ;) Pójdą na emeryture po roku a nazwiska zostaną w bazie ;)

alq Partyzant

0
01.06.2013 12:27    #2
Hmm...
Dzięki wielkie za odpowiedź i propozycję rozwiązania mojego problemu. Jednakże, jeśli mnie pamięć nie myli, ktoś grzebał kiedyś w bazie danych nazwisk graczy chcąc naprawić polskie znaki w nazwiskach (bodaj w FM12). Stąd, istnieje może jakaś bezpośrednia możliwość ingerencji w ich pulę?

Bodzi1 Partyzant

0
01.06.2013 14:29    #3
Wydaje mi się, że to chodziło po prostu o pojedynczą zmianę każdego piłkarza, trenera itp. Ale mogę się mylić.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution