Mój klub jako odskocznia. Puchary europejskie

chmieluk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2009, 12:01    Pytanie
Witam czy można jakoś przewidzieć że po sprowadzeniu zawodnik nie będzie siał zamieszania wypowiedziami o tym ze traktuje klub tylko jako przejściowy w drodze do wielkiej kariery. Trochę to denerwuje kibiców.

Mam tez drugie pytanko odnośnie pucharów europejskich czy dalej przy zgłaszaniu zawodników wśród nich musi być przynajmiej 6 wychowanych w danym kraju i 3 wychowanków(w zasadach pucharów tego nie ma napisanego) od tego zależeć będą moje transfery w następnym sezonie.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.01.2009, 15:27

batata Przodownik pracy

0
26.01.2009 12:13    #1
Co do pierwszego pytania, to nie da się tego przewidzieć. Wiadomo, jeśli uda Ci się sprowadzić dobrego zawodnika, do słabego klubu, to możne on traktować twój klub tylko jako odskocznie do wielkiej kariery.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
26.01.2009 12:14    #2
1. Wszystko zależy od charakteru. Jeśli jest ambitny to będzie wolał tylko się wypromować i odejść. Jeśli pozbawiony ambicji to Odra Opole mu wystarczy. Jeśli lojalny na pewno prędko nie odejdzie. ITD.

chmieluk Partyzant

0
26.01.2009 12:36    #3
[quote=Arek96]1. Wszystko zależy od charakteru. Jeśli jest ambitny to będzie wolał tylko się wypromować i odejść. Jeśli pozbawiony ambicji to Odra Opole mu wystarczy. Jeśli lojalny na pewno prędko nie odejdzie. ITD.[/quote]
Ambicja to raczej tylko jedna ze składowych moze ambicja plus lojalność plus cos jeszcze?

batata Przodownik pracy

0
26.01.2009 13:01    #4
Tak, tylko jeśli zawodnik będzie chciał osiągnąć coś więcej, niż tylko gra w 3 lidze Uzbekistanu, to nawet jego wysoka lojalność nic nie da. Moim zdaniem jak zawodnik będzie chciał osiągnąć dużo, to po przejściu do małego klubu, będzie uważał, że jest to jego odskocznia do większej kariery.
Btw. Kim grasz ?

chmieluk Partyzant

0
26.01.2009 13:31    #5
[quote=batata]Tak, tylko jeśli zawodnik będzie chciał osiągnąć coś więcej, niż tylko gra w 3 lidze Uzbekistanu, to nawet jego wysoka lojalność nic nie da. Moim zdaniem jak zawodnik będzie chciał osiągnąć dużo, to po przejściu do małego klubu, będzie uważał, że jest to jego odskocznia do większej kariery.
Btw. Kim grasz ?[/quote] Gram fortuna dusseldorf i awansowałem własnie do bundesligi(to jest mój 4 sezon) dlatego też się pytam o puchary bo narazie idzie mi zadziwiająco dobrze 2 miejsce po 8 kolejkach a liczyłem się z tym że bedę walczył o utrzymanie.

paziu Młody aktywista

0
26.01.2009 18:12    #6

[quote=chmieluk]Mam tez drugie pytanko odnośnie pucharów europejskich czy dalej przy zgłaszaniu zawodników wśród nich musi być przynajmiej 6 wychowanych w danym kraju i 3 wychowanków(w zasadach pucharów tego nie ma napisanego) od tego zależeć będą moje transfery w następnym sezonie.[/quote]

8 wyszkolonych w kraju i 4 wychowanków.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution