Komputer się wyłącza.

*JacK* Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2009, 09:14    Pytanie
Ostatnio zakupiłem nowego FM-a 2009 ( Już nie aż tak nowego ;) ). I kiedy gram komputer się wyłącza. A gdy jestem na necie i nie ram w FM-a nic się nie dzieje.
Proszę o pomoc.

*To zawartość mojego kompa:
Karta graficzna Nvidia Geforce 5500 FX 256 mb
Procek Intel celeron D 3.06 GHz
Ram 512mb ;/

Kanius Partyzant

0
07.02.2009 22:57    #20
No i jak?

rysa Partyzant

0
08.02.2009 13:28    #21
Miałem podobny problem, mianowicie w czasie grania komp się wieszał lub restartował, czyściłem, odkurzałem, wkładałem inny zasilacz, grafikę, sprawdzałem temperatury, testowałem RAM i nic dalej to samo, poradziłem się kumpla "maniaka komputerowego" oglądał bawił się, i stwierdził że radiator od procesora jest przykręcony do płyty głównej w taki sposób że delikatnie ją wygina (minimalnie) i przez to może być niestabilny komp. jak się okazało po wymianie płyty wszystko hula bez zarzutów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.