Kolejny bug??

Bide Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.02.2009, 00:08    Pytanie
Witam Panów/anie, od dłuższego czasem jestem czytelnikiem cmrev, ale to mój pierwszy post, a więc do rzeczy.

Nie jestem zwolennikiem krytykowania nowego FM-a (prócz oczywistych na początku) ale nie spotkałem się żeby ktoś opisał tego buga. Chodzi mianowicie o taką sytuację:
Pewnie każdemu się zdarza że zawodnik na własną prośbę chce być wystawiony na listę transferową, i w starym fm-ie nie było możliwości z tej listy go zdjąć(chyba że sam o to poprosił), przed chwilą zauważyłem że po zaproponowaniu go innym klubom, nagle pojawia się możliwość zdjęcia go z tej listy. Nie jest to oczywiście bug wielkiej wagi, nie przeszkadza w grze ale odnotować go warto.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.02.2009, 00:10

Mos1ek Młody aktywista

0
11.02.2009 05:52    #1
a czy nie jest przypadkiem tak że jest wystawiony na życzenie i oddzielnie przez klub jednocześnie ?? ( zresztą to tez by było mini błędem ;p)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.02.2009 o godz. 05:53

Bide Partyzant

0
11.02.2009 10:13    #2
No właśnie tak nie jest, zresztą ta sytuacja miała miejsce przy kilku zawodnikach, bo nagle wszyscy chcieli odejść z klubu, to ja ich proponowałem klubom, i ku mojemu zdziwieniu mogłem ich zdjąć z listy transferowej

Wojtasgda Partyzant

0
11.02.2009 14:02    #3
Sprawdź w opcjach zespołu czy nie masz na samym dole zaznaczonej opcji "proponowanych zawodników wystaw na listę transferową i ustaw status niepotrzebny" czy jakoś tak bo to może mieć wpływ.

Bide Partyzant

0
11.02.2009 14:14    #4
no mam tak ustawione, ale to nie zmienia faktu że nie powinienem móc go zdjąć z listy transferowej, gdy jest wystawiony na własne życzenie (bynajmniej nie można tego było zrobić w poprzednich wersjach)

macias173 Młody aktywista

0
12.02.2009 10:55    #5
Z drugiej strony przez tego "mini-buga" można trochę zyskać.;)

Murawski chciał odejść do większego klubu,ale ja nie chciałem (był początek 1 sezonu).Był niezadowolony,to ja go "Proponuj innym klubom" i 200mln.Zrobiłem tak dwa razy,oczywiście nikt się nie zgłosił.Zaś za trzecim razem (też nikt się nie zgłosił) - "Piłkarz pragnie udowodnić swoją przydatność dla klubu" i był git,majonez.Może to i cheat,ale taki malutki...
How to Save a Life?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution