No ładny mi tu update pod koniec czerwca. "Już tyle" dni lipiec leci a tu nic. Na takie podejście brak mi słów!!!!!
. Jesli nie chcesz grac od nowa, to poprostu nie graj, sa pewne osoby ktore po 1 sezonie gry zaczynaja od nowa innym zespolem, a poza tym nie przesadzaj, bo updaty nie wychodza az tak czesto, zeby nie mozna bylo pograc na kazdym z nich! Wydaje mi sie ze takie pisanie, w sumie bezsensowne jak twoje (bez obrazy) jest nie potrzebne, bo skoro te updaty sa wydawane, to znaczy ze ktos je musi sciagac, no bo po co mieli by je robic, jak nikt by tego nie sciagal? no nie?!
a tak serio to moglby ktos oswietlony napisac jak tam Robiemu i spolce idzie i kiedy planuja.. ee kiedy skoncza P:
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
308 online, w tym 0 zalogowanych, 308 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty