Idiotyczny prezes

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.01.2009, 00:49    Pytanie
Wiem, że taki temat podobny już, żeby najazdu na mnie nie było, ale mam śmieszną sytuację w klubie. Otóż gram Juventusem i jadę już 5 sezon. Wspomnę, że po 1 sezonie jakoś zmienił mi się prezes na żabojada Jean-Claude Blanc wcześniej był dyrektorem zarządzającym. Ten kto grał Juve czy gra to wie o kogo chodzi:D:P. Oczywiście Juve jest najlepszym klubem. Mucę wszystkich i wygrywam praktycznie co roku podwójną koronę. Stan konta mam obecnie ok. 300mln Ł, a wartość klubu wynosi ok. 800mln Ł. Więc nie narzekam nadmiar bogactwa ok. Ale ten idiotyczny prezes juz drugi raz sprzedał mojego zawodnika. Najpierw opylił Criscito za 20mln Ł ok ale nie przejąłem się. Po 4 sezonie Andrea Mazzarani mi się nieźle rozwinął i już miałem go wlepić w pierwszy skład na nowy sezon, ale od razu się pożegnałem z tym pomysłem, bo Intery,Reale itp. zaczęły się bić o niego i jak w pewnym momencie Real dał 18mln to się załamałem, bo debilny prezes stwierdził, że grzechem byłoby odpuścić taką propozycję no litości!!!!!. Idiota chce mi się pozbyc najlepszego prawego obrońcę w klubie i jednego z najlepszych chyba w grze. Jak to nie jest bug to niech mi ktoś da dobry argument..ehh

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.01.2009, 00:51

Bartez Przodownik pracy

0
20.01.2009 01:36    #1
Mianem buga, tudzież boga mógłbym określić twego prezia. Bug to nie jest, zależy jaki prezes się trafi, ot taki, tym razem pazerny na kasę.

Azi Partyzant

0
20.01.2009 07:47    #2
Heh... Grajac w Watford mialem w 1 sezonie propozycje dla lewego obroncy. Oczywiscie prezes sie podniecil ze nie moze jej przegapic bo duza kasa i sprzedal mi goscia. Nie bylo by w tym nic strasznego gdyby nie fakt ze... w klubie nie zostal zaden lewy obrocna juz (poza juniorem jakims) i na szybcika musialem sprawadzac nie razerwowego ale pierwszzego obronce bo zostaly ze 2 czy 3 dni do konca okienka. Pan Pseudo Prezes czasem moglby sie zastanowic kogo sprzedaje jednak, a jezeli sprzedaje gwiazde klubu (szczegolnie malego) to automatycznie powinny byc weryfikowane oczekiwania sezonowe. I oczywiscie powinnismy miec sposobnosc pogadania sobie z prezesem porzadnie by uswiadomoc mu ze tego gracza nam naprawde trzeba.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.01.2009 09:20    #3
A czytałem w jakimś artykule, że w FM'ie 08 ten 'bug" dało sie obejść. Przeczytaj to
[quote=Głosik]Dodano: 29.11.2008 o 12:50Odpowiedź #3
Ja do niedawna [do czasu gdy zacząłem grac HC] ustawiałem wartosc każdego gracza którego nie zamierzałem sprzedac na 1K i kluby składaly mi oferty własnie o takiej wartosci.. prezes ich nie akceptował a ja ich nie przyjmowałem ;)
na przyszłosc stosuj właśnie tę metodę...[/quote]

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
20.01.2009 09:26    #4
Wystarczy wpisać w prawe górne pole wyraz "Prezes" ii już masz odpowiedz...

http://www.cmrev(...)___.html

Romek, albo Szejkowie nie będą się wcinać, bo mają kasy pełno, a w Wiśle Krk. to kurde Cupiał ciągle sam mi sprzedaje!

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 20.01.2009 o godz. 09:29

dooomiiin Młody aktywista

0
20.01.2009 10:21    #5
To nie jest bug tylko po prostu taki prezes;p
Jak będzie chciał kogoś znowu sprzedać to Ty mu też zaoferuj kontrakt, może zostanie u Ciebie.
A jak Ci to będzie jeszcze przeszkadzać to ściągnij sobie jakiegoś edytora i poszukaj u prezesa atrybutu 'interference' i go zmniejsz na maksa.
by dooomiiin

hQ Partyzant

0
20.01.2009 10:35    #6
[quote=Arek96]Wystarczy wpisać w prawe górne pole wyraz "Prezes" ii już masz odpowiedz...

http://www.cmrev(...)___.html

Romek, albo Szejkowie nie będą się wcinać, bo mają kasy pełno, a w Wiśle Krk. to kurde Cupiał ciągle sam mi sprzedaje![/quote]

Spotkałem już się z wieloma osobami mającymi problem z Cupiałem w Wiśle. Taki prezes ci się trafił.
Polska Gola

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.01.2009 10:41    #7
Hm,z mojego doświadczenia wynika,że kasa,za jaką prezes sprzedaje nam gracza,rośnie wraz z sukcesami (może z reputacją ?). Na początku przygody z Lechem opylił mi V.Hleba za 1,5 mln E,ale po kilku latach,mistrzostwach i sukcesach w pucharze,sprzedał świetnego napastnika za 58 mln E (wcześniejsze oferty mogłem odrzucać i negocjować). Może więc nie masz sukcesów międzynarodowych ? (podwójna korona tzn. liga i puchar Włoch ?)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.01.2009 o godz. 10:42

Thefuture Partyzant

0
20.01.2009 15:22    #8
Ok uporałem się z tym. Wystawiłem go na sprzedarz za 0 Ł i prezes już się nie wtrącał do moich zawodników:D;] Nawet jak Real mi zaproponował 25 mln. Dzięki wam wszystkim panowie temat już mozna zamnkąć.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.01.2009 18:06    #9
Inny sposób ( ale gorszy ) to oferowac zawodnikom wysokie kontrakty, gdy prezes zaakceptuje oferty. Ale widze ze sobie poradziłes, to luz;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.