Wiem, że taki temat podobny już, żeby najazdu na mnie nie było, ale mam śmieszną sytuację w klubie. Otóż gram Juventusem i jadę już 5 sezon. Wspomnę, że po 1 sezonie jakoś zmienił mi się prezes na żabojada Jean-Claude Blanc wcześniej był dyrektorem zarządzającym. Ten kto grał Juve czy gra to wie o kogo chodzi
. Oczywiście Juve jest najlepszym klubem. Mucę wszystkich i wygrywam praktycznie co roku podwójną koronę. Stan konta mam obecnie ok. 300mln Ł, a wartość klubu wynosi ok. 800mln Ł. Więc nie narzekam nadmiar bogactwa ok. Ale ten idiotyczny prezes juz drugi raz sprzedał mojego zawodnika. Najpierw opylił Criscito za 20mln Ł ok ale nie przejąłem się. Po 4 sezonie Andrea Mazzarani mi się nieźle rozwinął i już miałem go wlepić w pierwszy skład na nowy sezon, ale od razu się pożegnałem z tym pomysłem, bo Intery,Reale itp. zaczęły się bić o niego i jak w pewnym momencie Real dał 18mln to się załamałem, bo debilny prezes stwierdził, że grzechem byłoby odpuścić taką propozycję no litości!!!!!. Idiota chce mi się pozbyc najlepszego prawego obrońcę w klubie i jednego z najlepszych chyba w grze. Jak to nie jest bug to niech mi ktoś da dobry argument..ehh

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.01.2009, 00:51
Najnowsze posty