[quote2=kondi192][quote=florek89]Mam problem z kitsami Bayernu Monachium, mowiąc dokładniej gdy wchodze w informacje o klubie to kitsy są widoczne, a jak w podgląd meczu to tylko kits wyjazdowy jest wyświetlany. Wie ktoś w czym jest błąd?[/quote]
Witam
Ściągnąłem ze stronki dodatek "polskie ligi", backpacki, logopacki i ogólnie wszystko Zainstalowane do folderu z grą, i w moje dokumenty tam gdzie powinno być. W ustawieniach i tak tego nie widzę.. nie wiem co zrobić.
Zacząłem więc tego szukać i zmieniałem to tu, to tam. Nie wiem gdzie kliknąłem ale zmieniłem sposób wyświetlania atrybutów zawodników. Zamiast atrybutów podanych w liczbach mam teraz paski z poziomem. Jak to zmienić żeby było w liczbach ??
Można pisać na gg: 7453837
lub mail
[quote=Alas91]Witam
Ściągnąłem ze stronki dodatek "polskie ligi", backpacki, logopacki i ogólnie wszystko Zainstalowane do folderu z grą, i w moje dokumenty tam gdzie powinno być. W ustawieniach i tak tego nie widzę.. nie wiem co zrobić.
Zacząłem więc tego szukać i zmieniałem to tu, to tam. Nie wiem gdzie kliknąłem ale zmieniłem sposób wyświetlania atrybutów zawodników. Zamiast atrybutów podanych w liczbach mam teraz paski z poziomem. Jak to zmienić żeby było w liczbach ??
Można pisać na gg: 7453837
lub mail [/quote]
Ustawienia>dźwięk i obraz>odhacz "pokazuj graficzne atrybuty"
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do
Dzięki bardzo Nie wiesz co może być przyczyną nie działania u mnie dodatków? Nawet pokazało się przy tworzeniu nowej gry, że są dodatkowe pliki i grywalna 2 liga. Ale loga i wszystko i tak wygląda tak samo.
Najczęstsza przyczyna niedziałania dodatków graficznych to źle zahaczone/odhaczone opcje w "dźwięk i obraz".
Odhacz "buforowanie skórki" i zahacz "odświeżanie po zatwierdzeniu".
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.12.2010 o godz. 13:19
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do
Najnowsze posty