Gra się zacina

Kaczini Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2013, 19:39    Pytanie
Witam,

mam problem z FM14, mianowicie gra mi sie notorycznie zacina na miesiacu sierpniu. I to w taki sposób iż nic nie da sie zrobic i musze resetowac komputer. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Zaczynalem gre roznymi zespolami i zawsze to samo. Tym bardziej jest to dla mnie dziwne gdyż wczesniej rozegralem bodajze 3 sezony Dortmundem i nic takiego sie nei zdarzylo. Macie pomysl o co moze chodzic? Moze przez jakies dodatki graficzne? Zaznacze iż gre mam oryginalna kupiona w media markt, nie zaden download z torrentow.

Będe wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

kell1987 Partyzant

0
07.12.2013 22:39    #1
prawdoodobnie tak jak podejrzawasz jest to wina jakichś dodatków, być może nie które nie są ze sobą kompatybilne. ja tak miałem jak dodawałem dodatkowe ligi od różnych ludzi

Bartuniu Partyzant

0
08.12.2013 10:07    #2
Ja mam ten sam problem i od razu podkreślam, że próbowałem grać z dodatkami, bez dodatków, sprawdzałem spójność gry itp. itd. Wszystko zaczęło się pieprzyć od momentu zainstalowania nowego patcha :/ Kompletnie nie mogę grać a przecież dałem za to pieniądze. To jest chore :/ Nic innego nie pozostaje, jak chyba tylko czekać kolejne miesiące aż łaskawi panowie z SI wypuszczą jakąś łatkę...

Kaczini Partyzant

0
08.12.2013 14:03    #3
Wczesniej gralem z dodatkami i sie nic nie zacinalo. Jakiś czas temu zaktualizowalem sobie tylko Kitspack i Facepack. Dzis rano usunalem obydwa dodatki i to samo. Tez mysle ze to prawdopodobnie wina patcha. Najgorsze jest własnie to ze jestem w martwym punkcie bo niewiadomo kiedy bedzie nowa latka i czy jak bedzie to bedzie wszystko sprawnie dzialalo.

Drughi Partyzant

0
08.12.2013 15:27    #4
To śmiało mogę powiedzieć, że mam ten sam problem i do tej pory go nie rozwiązałem. Już pisałem tutaj z kilka dni temu. To zaczęło się pierniczyć od kiedy właśnie wyszedł patch 14.1.4. Mi też się gra zacina po analizie meczowej przeważnie i jedynie restart pomaga, przez co gra już traci sens powoli. Człowiek traci kasę, więc oczekuje czegoś, a tu takie kwiatki. Łudzę się jeszcze, że ktoś tutaj pomoże.

waski_olsztyn Partyzant

0
09.12.2013 10:45    #5
Właśnie może ktoś z redakcji ma jakiś pomysł jak to poprawić, bo to woła o pomstę do nieba dwa mecze i gra sie wyłącza. Prosze o pomoc. Albo jak wrócić do poprzedniego patcha bo ten najnowszy to porażka. Dodam tylko że na tym wcześniejszym zero przycięć, wyłączeń, błędów a teraz kosmos

waski_olsztyn Partyzant

0
09.12.2013 19:02    #6
Jest ktoś w stanie pomóc czy nie bardzo??

Drughi Partyzant

0
09.12.2013 21:23    #7
Chyba zostaliśmy sami z tym problemem...

bobo100 Partyzant

0
09.12.2013 21:27    #8
Mam ten sam problem gra się zacina po analizie meczowej na wyjściu z meczu, tylko dodam że po meczu rozgrywanym w trybie 3D bo jak rozegram ten mecz w trybie 2D to nie ma żadnych zawieszek i można grać dalej.

Kaczini Partyzant

0
10.12.2013 12:11    #9
Mi natomiast zacina się w dowolnym momencie, najczęściej normalnie w środku tygodnia. Może trzeba "wystosować maila" bezpośrednio do SI :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.