Gra bez Patcha 9.3.0

manio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.02.2009, 17:14    Pytanie
Otóż wydaje mi się, że gdy wczoraj włączyłem FM09, Steam automatycznie pobrał Patcha 9.3.0 (zauważyłem to m.in. po głównym oknie gry, gdzie znalazła się wydajność procesora), lecz ja nie chcę grać na tym patchu. Tak więc moje pytanie - jak pozbyć się Patch 9.3.0?

thegunner20 Młody aktywista

0
28.02.2009 21:38    #10
a żeby odinstalować patcha to wystarczy w folderze gdzie się znajduje dać usuń do kosza ten folder z plikami tego patcha?

Guezmir Młody aktywista

0
01.03.2009 01:11    #11
Chyba nie do końca, ale po zrobieniu tego o czym napisałem, jest szansa, ze przy probie wczytania sejwa, gra zapyta Cię o wybór bazy danych (9.1, 9.2 lub 9.3).
W ostateczności możesz odinstalować grę i zainstalować jeszcze raz. Wszystkie potrzebne Ci dane z katalogu Moje dokumentySports Interactive radzę wcześniej gdzieś skopiować. Tak na wszelki wypadek.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution