Hejka,
Nie chcę krytykować forum i całego serwisu nie mniej jednak pozwolę sobie na kilka wskazówek dla osób , które prowadzą forum.
Wg. panuje tu jeden wielki haaaaaoooossss i ciężko znaleźć tu coś. Moim zdaniem forum powinno być podzielone na kategorie, odpowiadające wersją fm'a, z racji tego że nie wszystkie tematy są adekwatne do różnych wersji.
No to tyle na początek
pozdrawiam.
Nie chcę krytykować forum i całego serwisu nie mniej jednak pozwolę sobie na kilka wskazówek dla osób , które prowadzą forum.
Wg. panuje tu jeden wielki haaaaaoooossss i ciężko znaleźć tu coś. Moim zdaniem forum powinno być podzielone na kategorie, odpowiadające wersją fm'a, z racji tego że nie wszystkie tematy są adekwatne do różnych wersji.
No to tyle na początek
pozdrawiam. 
Co konkretnie Ci się nie podoba? Co konkretnie chciałbyś zmienić? Czego szukasz? Większość tematów na forum jest oznaczona poszczególnymi wersjami FM. Wystarczy je tylko przeczytać. Szukasz konkretnej odpowiedzi na swój problem, bez kłopotu ją znajdziesz. Jeśli nie, zawsze możesz sam zapytać pisząc na forum. Jesteś tutaj od miesiąca a już zaczynasz krytkować. Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwy haos to zobacz jak wyglądają fora na zagranicznych serwisach.
pomyliło mi się z na pewno. Chętnie bym poprawił, ale opcja edycji działa dziwnie.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty